Verkeerskegel PVC 75 cm

Productafbeelding Verkeerskegel PVC 75 cm large

Productinformatie

Verkeerskegel 75 cm hoog, gewicht 3,25 kg. Deze signaal oranje verkeerskegel heeft aan de onderzijde 8 grote noppen voor grotere stabiliteit en betere waterafvoer. Materiaal soepel PVC.

Specificaties

KleurSignaal Oranje / Zwart
Gewicht3,25 kg
AfmetingenHoogte 75 cm
MaatVoet 39 x 39 cm
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalPVC

Verkeerspylon 75cm Kopen

Verkeerskegels van soepel PVC (PolyVinylChloride) hebben als voordeel dat ze eenvoudig weer in de oorspronkelijke vorm terugbuigen. Door de kleur signaal oranje valt deze verkeerspylon heel erg goed op, hij is niet voorzien van reflecterende banden. Aan de bovenzijde van de afzetpylon bevindt zich een gat, dit heeft als voordeel dat u snel een verkeerskegel kan vastpakken als er meerdere verkeerskegels op elkaar gestapeld zijn.

Verkeerskegel voor markering

Deze verkeerspylon is voor veel doeleinden te gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld een skateparcours mee uitzetten, maar ook de autorijschool gebruikt deze verkeerspylon vaak om een slalom parcours uit te zetten voor de cursisten die aan het lessen zijn voor het motorrijbewijs. In het bewegingsonderwijs is een verkeerspylon handig om snel speelvakken uit te zetten. Animatie teams gebruiken de verkeerskegel bijvoorbeeld als denkbeeldige doelpalen voor een partijtje voetbal voor kinderen op de camping.

Veilig werken met een verkeerskegel

Bij een verkeerskegel denken veel mensen aan het afzetten van een gebied. Er zijn echter veel meer toepassingen te bedenken waar een verkeerskegel goed van pas komt, bijvoorbeeld:

  • Vrachtwagens en bestelbussen met een laadklep kunnen de kegel plaatsen op de hoek van de laadklep als deze gebruikt wordt tijdens het laden en lossen. Op gelijke hoogte van de laadvloer valt de laadklep door z'n platte oppervlak slecht op. Fietsers zien dit snel over het hoofd en kunnen ernstige verwondingen oplopen wanneer zij tegen de laadklep aanrijden. Als een verkeerskegel op de hoek van de laadklep wordt geplaatst valt deze erg goed op en worden ongevallen voorkomen.
  • Wielkranen die haaks op de rijrichting werken steken aan de achterzijde uit. Op plaatsen waar verkeer passeert is een verhoogd risico op ongevallen omdat bestuurders de uitstekende achterkant over het hoofd zien. Door het plaatsen van verkeerskegels kan de kraanmachinst de plaats afbakenen waardoor verkeer veilig kan passeren. De kraanmachinst hoeft ook niet steeds te letten op het voorbijkomende verkeer en kan zich beter concentreren op het werk. Voor deze situatie adviseren wij overigens een verkeerskegel van 70 cm of hoger met reflecterende banden, die vallen nog beter op!

Assortiment Verkeerskegels

Verkeerskegels zonder reflecterende banden zijn ook in andere uitvoeringen verkrijgbaar. Alle hieronder vermelde afzet pylonen zijn fluoriserend oranje en van flexibel PVC:

  • Hoogte 30 cm met standaard voet
  • Hoogte 50 cm met standaard voet
  • Hoogte 50 cm met zware voet
  • Hoogte 70 cm met standaard voet
  • Hoogte 75 cm met extra zware voet
Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Verkeerskegel PVC 75 cm

Artikelnr. 1126
26,02 Prijs exclusief 21% BTW is € 21,50

Leverbaar binnen 1 werkdag

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Verkeerskegels