Afzetlint 500mtr

Productafbeelding Afzetlint 500mtr large
  • Productafbeelding Afzetlint 500mtr small 1
  • Productafbeelding Afzetlint 500mtr small 2

Productinformatie

Afzetlint geel zwart 500 m op rol, verpakt in handige kartonnen dispenser. Geschikt voor het afbakenen van gebieden bij calamiteiten en evenementen Binnen enkele seconden afgerold!

Specificaties

KleurGeel / Zwart
AfmetingenRol 500 meter
MaatBreedte 8 cm
MerkUniverseel
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalPolyethyleen

Afzetlint Geel-Zwart 500 meter

Afzetlint geel-zwart op rol, lengte 500 meter en een breedte van 8 cm. De gele en zwarte vlakken zijn elk ca. 10 cm lang, de kleuren zijn diagonaal van elkaar gescheiden. Het afzetlint is gemaakt van polyethyleen en extreem scheurbestendig. Het waarschuwingslint is gewikkeld op een dikke kartonnen rol en hierdoor snel af te rollen. Het wordt geleverd in een doos, deze dient tevens als dispenser

Lees meer

Waarschuwingslint Geel - Zwart

Afzetlint Geel - Zwart wordt gebruikt als waarschuwingslint en mag met toestemming van de uitvoerder van de werkzaamheden gepasseerd worden. In tegenstelling tot het afzetlint Rood - Wit, wat niet gepasseerd mag worden geeft het geel - zwarte afzetlint aan dat er werkzaamheden plaatsvinden die een gevaar vormen voor de omgeving. Personen die het afzetlint geel - zwart met toestemming passeren dienen voorzichtig te zijn en goed uit te kijken. Geschikt voor bijvoorbeeld werkzaamheden met hogedruk apparaten, stralingsgevoelige werkzaamheden enz.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Afzetlint 500mtr

Artikelnr. 650
9,95 Prijs inclusief 21% BTW is € 12,04

Leverbaar binnen 1 werkdag

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Afzetlint