Hyperfree Bedrijven

Productafbeelding Hyperfree Bedrijven large

Productinformatie

Hyperfree inhalatiecassette zorgt voor de juiste balans tussen koolzuur en zuurstof. De Hyperfree werkt effectief en voorkomt hyperventilatie aanvallen. Cassette voor eenmalig gebruik.

Specificaties

KleurWit
MerkHyperfree
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

Hyperfree inhalatiecassette voorkomt hyperventilatieaanvallen en zorgt voor de juiste balans tussen koolzuur en zuurstof van de patiënt. Wanneer de patiënt een hyperventilatieaanval voelt aankomen kan hij of zij de Hyperfree snel gebruiken, het zakformaat van de Hyperfree cassette zorgt ervoor dat men deze altijd bij zich draagt. De witte Hyperfree cassette is voor eenmalig gebruik, een daardoor ideaal geschikt voor ambulances, ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, kantoorcomplexen e.d.

 

Hyperventilatie kan ontstaan door verschillende oorzaken:

  • Stress
  • Te hoge zuurgraad van het bloed
  • Te lage zuurstofgehalte in het bloed

Bij hyperventilatie wordt er meer koolzuur uitgeademd dan het lichaam kan missen, klachten die hieruit voortkomen zijn benauwdheid, duizeligheid, misselijkheid, flauwvallen, ademnood, beklemmend gevoel op de borstkas en een versnelde of onregelmatige hartslag. Hyperventilatie ontstaat bij vrouwen vaak tussen 15 - 35 jaar en bij mannen op middelbare leeftijd, hier beleven zij de meeste stressmomenten. Door toename van stress onder jongeren, wat vaak wordt veroorzaakt door social media, groeit het aantal Hyperventilatieaanvallen.

Lees meer

De Hyperfree inhalatiecassette bestaat uit twee kunststof delen die vanbinnen een labyrint vormen. Door gecontroleerd in- en uit te ademen aan het mondstuk van de versmalde bovenzijde van de Hyperfree ademcassette ademt u het teveel uitgeademde koolzuur weer in. Het labyrint van de Hyperfree cassette zorgt ervoor dat er niet te snel in- en uitgeademd kan worden, op deze manier voorkomt u een hyperventilatieaanval.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Hyperfree Bedrijven

Artikelnr. 760
3,75 Prijs inclusief 21% BTW is € 4,54

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Hyperfree