Joinstar Speekseltest

Productafbeelding Joinstar Speekseltest large
  • Productafbeelding Joinstar Speekseltest small 1
  • Productafbeelding Joinstar Speekseltest small 2
  • Productafbeelding Joinstar Speekseltest small 3

Productinformatie

De Joinstar COVID-19 Anitgen Rapid Test indiceert binnen 15 minuten op aanwezigheid van het coronavirus. De speekseltest van Joinstar is gevalideerd in Europa en voldoet deze aan de minimale eisen van het Nederlandse en Duitse RIVM.

Specificaties

KleurWit
Gewicht34 gram
Afmetingen14 x 8 x 1.5 cm
MerkJoinstar

Joinstar Speekseltest

De Joinstar coronatest is een bekende speeksel sneltest die in 15 minuten de aanwezigheid van het coronavirus kan indiceren. Bij de test wordt gebruik gemaakt van de non-invasie methode waarbij het speeksel uit uw mond gebruikt moet worden om de aanwezigheid te kunnen constateren.

 

Vertouwelijke Sneltest

Joinstar is één van de bekendere coronatest merken in Europa, Joinstar is gevalideerd in Europa en is in het bezit van de geldigheid certificaten zoals CE en TüV. De gevoeligheid van de sneltest ligt op 95% en de specificiteit op 96%, de coronatest is dus bijna 100% betrouwbaar. Bij zeer ernstige symptonen raadplegen wij u te testen bij huisarts of GGD.

 

Inhoud Coronatest

Eén verpakking van de Joinstar speekseltest bevat het volgende:

1 x testcassette

1 x Speeksel pipet

1 x Speeksel zakje

1 x Flesje met testvloeistof

1 x Handleiding in het Duits en Engels

 

Als de instructies niet duidelijk zijn, neem gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar.

 

Let op: De zelftest bevat latex!

Lees meer

Werking Speekseltest

Voordat u begint dient u de gehele verpakking/zakje op kamertemperatuur te brengen. Om het virus te kunnen indiceren dient u speeksel in het bijgeleverde zakje te doen. Na dit gedaan te hebben pakt u het pipetje en daarna haalt u speeksel uit het zakje, let wel op: vul het pipetje tot de aangegeven lijn!

 

Na dit gedaan te hebben pakt u het flesje met buffervloeistof, deze vult u met het opgezogen speeksel uit het pipetje. Sluit het flesje met de buffervloeistof en schudt deze grondig. Haal de testcassette nu uit de verpakking, leg deze op een vlakke ondergrond en open nu het bovenste gedeelte van het buffervloeistof flesje. Voeg nu 2 druppels toe uit de buffervloeistof mengsel in het ronde gedeelte van de cassette, dit gedeelte staat aangegeven met een 'S'.

 

Wacht nu minimaal 10/15 minuten zodat de vloeistof zich maximaal heeft kunnen verspreiden over de cassette. Lees de bijsluiter of u positief of negatief bent getest.

 

Let op: Product bevat latex!

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Joinstar Speekseltest

Artikelnr. 1699
5,45
4,50 excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie COVID-19 Testers