Corona Sneltest

20 stuks
Productafbeelding Corona Sneltest large

Productinformatie

Corona antigeen sneltest, binnen 15 minuten uitslag wel of niet besmet met coronavirus. Met deze test neemt u met een wattenstaaf een monster uit de neus, welke in het testbuisje vermengd wordt met buffervloeistof. Uit dit mengsel worden een paar druppels op de testcassette geplaatst. Binnen 15 minuten kunt u het resultaat aflezen op de tester. Voordeel van de sneltest is dat u minder verzuim op het werk heeft omdat de uitslag sneller bekend is, normaal moet u hier 48 uur op wachten.

Specificaties

MerkHealgen
VerkoopeenheidPer 20 stuks
MateriaalTestkit
TestcassetteJa
BuffervloeistofJa
BuisjeJa
DruppelaarJa
WerkstationJa
WattenstaafJa
GoedgekeurdJa

Inhoud Corona sneltest kit

Met de inhoud van de Corona sneltest kit kan een complete test worden afgenomen. De verpakking bestaat uit een testcassette, buffervloeistof, wattenstaaf, testbuis, druppelaar en werkstation. Met één testkit kan 1 persoon getest worden op besmetting met Corona. De inhoud van dit product is dus geschikt voor 20 personen. De antigen sneltest is zeer gebruiksvriendelijk en binnen een minuut gebruiksklaar.

Waarom een Corona sneltest

Door uw personeel in eigen beheer te testen hoeven werknemers niet meer zelf naar een arts om zich te laten testen op besmetting met het Covid-19 virus. Daarnaast is de uitslag binnen 15 minuten bekend terwijl men daar anders 48 uur op moet wachten. Tijdens het wachten op de uitslag is de werknemer niet inzetbaar. Door een sneltest uit te voeren op het werk gaat er slechts 15 minuten verloren. U bespaart aanzienlijk op verzuimkosten, daarnaast verlicht het de druk op de werkbezetting door minder uitval.

Corona sneltest voorkomt besmetting

Door de Corona sneltest is snel duidelijk of iemand besmet is geraakt. Door werknemers te testen weet u zeker of zij wel / geen Corona hebben. Door besmette werknemers in quarantaine te plaatsen dragen zij de besmetting niet over op collega's. Wist u trouwens dat er al een besmettingsrisico aanwezig is als iemand nog niet de symptomen heeft? Zo kan het voorkomen dat er al veel collega's besmet zijn geraakt voordat bekend is of iemand mogelijk geïnfecteerd is geraakt. Door een preventief testbeleid heeft u deze onzekerheid niet en weet u zeker dat uw mensen veilig aan het werk kunnen.

Corona antigen test

De Coronatest, ook wel antigen test genoemd, is een nieuwe testmethode die zeer nauwkeurig is. Bij een positief resultaat is de persoon besmet met het virus en kan dit overdragen op anderen. Daarom is het belangrijk dat de testkit betrouwbaar is, bij deze tester is dit 96,3%. Het percentage van deze testkit is dan ook hoger dan vele andere Coronatesters. Om die reden werken veel gezondheidsinstellingen met onze Covid-19 testers.

Covid-19 symptomen

De verschijnselen van Covid-19 treft mensen op veel manieren. Waar de één lichte verschijnselen heeft eindigt de ander op de IC van het ziekenhuis met uitzicht op een lang revalidatieproces. Koorts, droge hoest en vermoeidheid komen het meeste voor. Mensen met ernstige symptomen zijn kortademig, hebben pijn of druk op de borst en zijn niet of slecht in staat zichzelf te bewegen. Neem meteen contact op met een arts of laat uzelf testen als u denkt besmet te zijn. Door uzelf af te zonderen en uit te zieken voorkomt u besmetting bij anderen.

 

 

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Corona Sneltest

Artikelnr. 1560
441,65
365,- excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie COVID-19 Testers