Evac Chair Zitverhoging

Productafbeelding Evac Chair Zitverhoging large
  • Productafbeelding Evac Chair Zitverhoging small 1

Productinformatie

Evac Chair zitverhoging met zacht zitkussen voor extra comfort en steun. Voorzien van bevestigingsclips voor bevestiging aan de evacuatiestoel en verstelbare riemclip voor het vastzetten van personen.

Specificaties

KleurBlauw
MerkEvac+Chair
VerkoopeenheidPer stuk

Evac Chair Zitverhoging

Evac Chair zitverhoging voor extra comfort en steun tijdens vervoer. De zitplank is voorzien van zacht zitkussen en bevestigingsclips voor bevestiging aan de Evac Chair evacuatiestoel. Met de verstelbare riemclip kunnen personen vastgezet worden. De zitverhoging is geschikt voor de Evac+Chair MK4 en 600H evacuatiestoelen.

Evac Chair Zitverhoging bij zware personen

De Evac+Chair zitverhoging is ideaal bij zware personen. De Evac Chair heeft een diepe zitting om te voorkomen dat personen tijdens de afdaling naar voren kunnen glijden en hierdoor minder comfortabel zitten. Uit ervaring weten wij dat zware personen vaak moeite hebben om in de Evac+Chair plaats te nemen en er tussen het lichaam en frame van de Evac Chair weinig bewegingsruimte ontstaat. De zitverhoging is geschikt voor ziekenhuizen, zorginstellingen en appartementcomencomplexen.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Evac Chair Zitverhoging

Artikelnr. 719
151,25 Prijs exclusief 21% BTW is € 125,-

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Evac Chair