Reddingsdeken

vanaf 1,-
Productafbeelding Reddingsdeken large
  • Productafbeelding Reddingsdeken small 1
  • Productafbeelding Reddingsdeken small 2
  • Productafbeelding Reddingsdeken small 3
  • Productafbeelding Reddingsdeken small 4
  • Productafbeelding Reddingsdeken small 5

Productinformatie

De reddingsdeken kunt u gebruiken tegen onderkoeling of verhitting van het lichaam. De reddingsdeken mag niet ontbreken in uw EHBO koffer!

Specificaties

KleurGoud / Zilver
Gewicht41 gram
Afmetingen210 x 160 cm
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalAluminiumfolie

Reddingsdeken kopen

Door een reddingsdeken te kopen kunt u onderkoeling of oververhitting van het lichaam tegengaan. Deze deken mag dan ook in geen enkele EHBO-koffer ontbreken. Het kopen van uw reddingsdeken doet u natuurlijk bij Betervoorbereid.nl. Niet voor niets zijn wij de grootste veiligheidswinkel van het hele land. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om goed voorbereid te zijn in geval van nood.

Zo werkt de reddingsdeken

De reddingsdeken is gemaakt van aluminiumfolie en heeft een zilveren en een gouden zijde. Als de zilveren zijde naar het lichaam is gekeerd houdt de isolatiedeken de lichaamswarmte vast en wordt onderkoeling voorkomen. Met de gouden zijde naar het lichaam toe weerkaatst zonlicht tegen de zilveren zijde. Dit voorkomt oververhitting van het lichaam.

Gebruiksgemak van de reddingsdeken

De isolatiedeken is zeer compact verpakt en kent géén houdbaarheidsdatum. Het loont daarom altijd om een reddingsdeken te kopen. Dan bent u altijd voorbereid in het geval u de deken nodig heeft. Uitgepakt wordt het een deken van formaat, die uiterlijk gezien erg dun is, maar verbluffende resultaten laat zien. Daarom mag de reddingsdeken in geen enkele EHBO-koffer ontbreken!

Reddingsdeken kopen bij Betervoorbereid.nl

Bij het kopen van een reddingsdeken via Betervoorbereid.nl profiteert u van diverse voordelen. Zo is elke betaling via onze webshop altijd volledig veilig. U kunt namelijk betalen via iDEAL of achteraf via factuur. Hierbij Profiteert u bij ons altijd van snelle verzending. Bestelt u vandaag uw reddingsdeken, dan kunt u die de volgende werkdag al verwachten. Ten slotte profiteert u bij Betervoorbereid.nl van uitstekende service. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over onze producten? Wilt u wat advies? Neem gerust contact met ons op en bel naar +31(0)113 – 82 08 19. 

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Reddingsdeken

Artikelnr. 101
1,25 Prijs inclusief 6% BTW is € 1,33

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Wondverzorging