Ideaal Zwachtel 500x6

Productafbeelding Ideaal Zwachtel 500x6 large

Productinformatie

De ideaalzwachtel wordt gebruikt bij het aanleggen van een (wond) drukverband. Wordt gebruikt in combinatie met rol synthetische watten om druk uit te oefenen op de wond.

Specificaties

KleurWit
Afmetingen500 x 6 cm
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKatoen / Polyamide / Polyurethaan

Ideaal zwachtel 500 x 6 cm kopen

Ideaal zwachtel kunt u in een formaat van 500 x 6 cm kopen, is van zware kwaliteit en heeft een groot elastisch vermogen, wat zorgt voor optimale druk op de wond. De ideaal zwachtel is op zichzelf een steunzwachtel. U kunt deze zwachtel als particulier rechtstreeks in de webshop kopen, of een offerte aanvragen wanneer u de zwachtels in grotere hoeveelheden wilt bestellen.

Zwachtels kopen voor een veilige werkomgeving

Wanneer u werkzaam bent binnen een magazijn, werkplaats of productielijn, wordt er vaak met zware machines gewerkt waarmee grote en zware voorwerpen worden verplaatst. Het is daarom noodzakelijk om meerder EHBO-koffers aan te schaffen en deze op logische en goed zichtbare plaatsen op te hangen. Door meerdere rollen zwachtels te bestellen kan er bij calamiteiten snel worden ingegrepen door de desbetreffende Bedrijfshulpverlener. Hoe groter het bedrijf, des te hoger het aantal zwachtels dat u moet kopen. Bij Betervoorbereid.nl helpen we u graag om ook beter voorbereid te worden en kunnen een aantrekkelijke prijs voor u maken wanneer u meerdere zwachtels wilt bestellen.

Bij vragen staan wij u graag te woord!

Heeft u nog vragen over het bestellen van zwachtels? Of wilt u weten wat u nog meer nodig heeft om bijvoorbeeld een drukverband of een wonddrukverband aan te leggen? Neem dan contact op met de klantenservice van Betervoorbereid.nl. U kunt hiervoor bellen met telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Ideaal Zwachtel 500x6

Artikelnr. 238
1,50 Prijs inclusief 6% BTW is € 1,59

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Wondverzorging