Plum Oogdouche 500 ML

Productafbeelding Plum Oogdouche 500 ML large

Productinformatie

Plum oogdouche, inhoud 500 ml oogspoelvloeistof. Oogspoelmiddel met 0.9% sodiumchloride voor desinfectie van het oog. Zoekt u een topkwaliteit oogspoeling, dan is de oogspoelfles Plum een perfecte oogdouche!

Specificaties

KleurGroen
Gewicht577 gr.
AfmetingenInhoud 500 ml
MerkPlum
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

Plum Oogdouche

De Plum oogdouche is een topper onder de oogspoelflessen, en één van de meest verkochte oogdouches wereldwijd. Oogspoelvloeistof van hoge kwaliteit met een oplossing van 0,9% sodiumchloride. Plum heeft aan de kleinste details gedacht, zo bevat de oogschaal 2 openingen om verontreiningen uit het oog af te voeren. De hoogte van de fles is nagenoeg gelijk aan de breedte van de hand , zonder enige moeite is het mogelijk om de gehele inhoud van 500 ml. uit de fles te drukken.

 

Plum oogspoelfles met 500 ml. steriel oogspoelmiddel. De oogdouche bevat een ergonomisch gevormde oogschaal welke is voorzien van een dop tegen stof. De oogspoelvloeistof is een oplossing van 0,9% sodiumchloride, deze desinfecteert het oog. De inhoud is voldoende voor ca. 5 minuten oogspoeling.

Plum Wandhouder Oogspoelfles

Zorg ervoor dat de Plum oogspoeling binnen handbereik is zodat in acute situaties het oog direct gespoeld kan worden.

Om te voorkomen dat de Plum oogspoelfles gaat rondzwerven adviseren wij een Plum Wandhouder Oogspoelfles bij te bestellen.

Lees meer

Plum Oogspoelfles

De oogspoelfles Plum eye wash is compact van afmetingen en is eenvoudig mee te nemen in uw bedrijfsauto, maar past ook in uw gereedschapwagen. Voor bhv en ehbo hulpverleners is de Plum eye wash een onmisbaar bij eerste hulp letsels aan het oog, zeker als er geen watervoorziening in de buurt aanwezig is. De Plum oogdouche past in elke ehbo tas en groot formaat ehbo koffer. De Plum oogspoelfles is ook verkrijgbaar in een 200 ml. fles, u moet er wel rekening mee houden dat de spoeltijd dan aanzienlijk korter wordt.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Plum Oogdouche 500 ML

Artikelnr. 98
15,6714,82 Prijs exclusief 21% BTW is € 12,25

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht

Bijpassende producten

  • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

    Productafbeelding Wandhouder Oogspoelfles Plum klein

    Wandhouder Oogspoelfles Plum

    Plum wandhouder oogspoelfles, kleur groen geschikt voor het bevestigen van Plum oogspoelflessen aan de wand. Schuif de dop van de Plum oogspoeling in de open zijde van de wandhouder met de tekst naar boven.

    5,45
Bekijk alle producten in de categorie Oogspoeling