Plum Oogdouche 500 ML

Actie promotieProductafbeelding Plum Oogdouche 500 ML large
Artikelnr. 98

Plum oogdouche, inhoud 500 ml oogspoelvloeistof. Oogspoelmiddel met 0.9% sodiumchloride voor desinfectie van het oog. Zoekt u een topkwaliteit oogspoeling, dan is de oogspoelfles Plum een perfecte oogdouche!

Kleur

Groen

Gewicht

577 gr.

Afmetingen

Inhoud 500 ml

Merk

Plum

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 14,82

12,9512,25

Plum Oogdouche

De Plum oogdouche is een topper onder de oogspoelflessen, en één van de meest verkochte oogdouches wereldwijd. Oogspoelvloeistof van hoge kwaliteit met een oplossing van 0,9% sodiumchloride. Plum heeft aan de kleinste details gedacht, zo bevat de oogschaal 2 openingen om verontreiningen uit het oog af te voeren. De hoogte van de fles is nagenoeg gelijk aan de breedte van de hand , zonder enige moeite is het mogelijk om de gehele inhoud van 500 ml. uit de fles te drukken.

 

Plum oogspoelfles met 500 ml. steriel oogspoelmiddel. De oogdouche bevat een ergonomisch gevormde oogschaal welke is voorzien van een dop tegen stof. De oogspoelvloeistof is een oplossing van 0,9% sodiumchloride, deze desinfecteert het oog. De inhoud is voldoende voor ca. 5 minuten oogspoeling.

Plum Wandhouder Oogspoelfles

Zorg ervoor dat de Plum oogspoeling binnen handbereik is zodat in acute situaties het oog direct gespoeld kan worden.

Om te voorkomen dat de Plum oogspoelfles gaat rondzwerven adviseren wij een Plum Wandhouder Oogspoelfles bij te bestellen.

Plum Oogspoelfles

De oogspoelfles Plum eye wash is compact van afmetingen en is eenvoudig mee te nemen in uw bedrijfsauto, maar past ook in uw gereedschapwagen. Voor bhv en ehbo hulpverleners is de Plum eye wash een onmisbaar bij eerste hulp letsels aan het oog, zeker als er geen watervoorziening in de buurt aanwezig is. De Plum oogdouche past in elke ehbo tas en groot formaat ehbo koffer. De Plum oogspoelfles is ook verkrijgbaar in een 200 ml. fles, u moet er wel rekening mee houden dat de spoeltijd dan aanzienlijk korter wordt.

zorg(t) voor veiligheid