AEROcase Rugtas

Productafbeelding AEROcase Rugtas large
  • Productafbeelding AEROcase Rugtas small 1
  • Productafbeelding AEROcase Rugtas small 2

Productinformatie

De AEROcase rugzak in fluor gele kleur met neon reflecterende retro strepen. De AEROcase is een rugtas van zeer hoge en robuuste kwaliteit, de opvallende kleur is perfect voor hulpverleners tijdens calamiteiten.

Specificaties

KleurNeon Geel/Groen
Gewicht2 kg
AfmetingenH 47 x B 36 x D 26 cm
MerkAEROcase
MateriaalPlane waterdicht / slijtvast

EHBO Rugzak Kopen

De AEROcase EHBO Rugzak is één van de beste rugzakken die een hulpverlener kan hebben. De kwaliteit van deze EHBO tas is zeer goed. Het plane materiaal is glanzend en uitstekend tegen water bestendigd. Geen nood als de rugzak vies wordt, deze is met een doekje weer schoon te krijgen. De opvallende kleur en kwaliteit van de EHBO rugzak maken het verschil met normale EHBO tassen, de tas is door de felle kleur zeer opvallend en dat is nou net wat een hulpverlener moet zijn! De binnenkant bestaat uit grote vakken en modulevakken. Het uitklapbare deel is voorzien van elastische lussen en 2 module vakken met klittenband. Omdat dit extra breed is bevat het een grote kleefkracht waardoor deze module tassen prima op hun plaats blijven.

AEROcase tassen

Betervoorbereid is de beste shop als u een AEROcase tassen gaat kopen. Naast de aantrekkelijke tarieven biedt onze shop een service die past bij AEROcase producten. Heeft u een vraag over de tassen van AEROcase kunt u ons bellen via +31 113 820819. De mensen bij Betervoorbereid.nl hebben jarenlange ervaring in de hulpverleningsbranche en kunnen u prima helpen om de AEROcase tas voor uw toepassing te kiezen. Wij zijn zeer gecharmeerd van deze productlijn omdat de kwaliteit bijna niet te evenaren is. Verbazend om te zien hoe over elk detail is nagedacht. dit is de EHBO tas waar elke hulpverlener graag mee uitrukt. Door de flexibele indeling voldoet hij ook aan ieders wens, of het nu gaat om een scala grote-, kleine-, of mix van eerste hulp materialen. Een fantastische aanwinst voor iedereen die jarenlang plezier wilt beleven aan de aanschaf van een product dat voldoet aan alle eisen die er te bedenken zijn.

Lees meer

AEROcase rugzak kopen

Deze fel groene/gele AEROcase hulpverlenerstas is perfect voor het gebruik voor hulpverleners op evenementen en feesten. De tas bevat handige modules die uitneembaar zijn, handig voor elk soort kalamiteit. De tas bevat genoeg ruimte om voor vrijwel iedere kalamiteit materialen mee te nemen.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

AEROcase Rugtas

Artikelnr. 1461
87,73 Prijs exclusief 21% BTW is € 72,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie EHBO Tassen