Desinfectie Lotion

Productafbeelding Desinfectie Lotion large

Productinformatie

Desinfectie vloeistof voor het desinfecteren van wonden. Flacon met 30 ml. desinfectans, alleen voor uitwendig gebruik. Samenstelling 66,5% ethanol en 3,5% isopropanol.

Specificaties

KleurTransparant
Gewicht37 gram
MerkQuick
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalOntsmettingsvloeistof
Inhoud30 ml

Desinfectie lotion is uiterst geschikt voor het ontsmetten van open huidwonden. Met het gebruik van desinfectie lotion voorkomt u (ernstige) infecties. Bij elke verwonding aan de huid heeft u desinfectie lotion nodig, een paar flesjes desinfectie lotion meer in uw EHBO-koffer zijn daarom altijd aan te bevelen. Bij Betervoorbereid.nl bestelt u eenvoudig uw gewenste wondverzorgingsproducten.

Desinfectie lotion ontsmet wonden

Desinfectie lotion is verpakt in een flesje van 30 ml en geschikt voor het ontsmetten van wonden. Het bevat 70% alcohol en is enkel geschikt voor uitwendig gebruik. Het desinfectans mag rechtstreeks op de wond worden gedruppeld, maar kan ook in combinatie met een steriel gaas worden gebruikt. Het is belangrijk dat u deze lotion niet combineert met andere vloeistoffen en buiten het bereik van kinderen houdt.

Plaats uw bestelling bij Betervoorbereid.nl

Bij Betervoorbereid.nl plaatst u binnen enkele stappen uw gewenste hoeveelheid desinfectie lotion. U betaalt op veilige wijze via iDEAL en wanneer u voor 16.00 uur bestelt, wordt uw bestelling de volgende werkdag al bij uw bezorgd. Dat is de service die u mag verwachten van de EHBO specialist! Heeft u vragen over desinfectie lotion? Bel dan naar +31(0)113 – 82 08 19 of benader ons via de online chat.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Desinfectie Lotion

Artikelnr. 225
2,13
1,95 excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Desinfectiemiddelen