Desinfecterende Handgel

COVID-19
Productafbeelding Desinfecterende Handgel large
  • Productafbeelding Desinfecterende Handgel small 1
  • Productafbeelding Desinfecterende Handgel small 2

Productinformatie

Desinfecterende alcohol handgel 500ml in handige doseerpomp. Hygiënisch uw handen wassen zonder gebruik van water en zeep. 99,9% van de bacteriën op uw huid wordt gedood. Breng de gel aan op uw droge handen en bevochtig deze 30 seconden. Daarna laten drogen aan de lucht.

Specificaties

KleurTransparant
Gewicht500 gram
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalHand Alcohol Gel
Inhoud500 ml
VerpakkingDoseerpomp
Alcohol64% - 70%

Desinfecterende handgel met alcohol mag in geen enkele ruimte ontbreken en kunt u kopen bij Betervoorbereid.nl. De desinfectiehandgel kan zonder water gebruikt worden en één druk op de doseerpomp is voldoende om uw handen te ontsmetten. Maar liefst 99,9% van de bacteriën die zich op uw handen bevinden, wordt onschadelijk gemaakt.

Werking van desinfecterende handgel?

Het wassen van uw handen is een belangrijke preventieve maatregel om overdracht van besmetting te doen voorkomen. Vanwege het vele contact dat onze handen dagelijks hebben, loopt u eenvoudig een infectie op. Door het gebruik van desinfecterende handgel doodt u 99,9% van de bacteriën en kunt u op basis van alcohol uw handen ontsmetten. Bovendien is deze desinfectie handgel een goed alternatief voor het handen wassen met water en zeep, bespaart het tijd én voorkomt huidirritatie. Desinfecterende handgel kunt u kopen bij Betervoorbereid.nl en is geschikt voor:

  • Industrie;
  • Laboratorium;
  • Klinieken;
  • Gezondheidszorg;
  • Horeca;
  • Thuis;
  • Onderweg.

Wrijf de gel gedurende 30 seconden uit over uw handen voor een effectieve ontsmetting van uw handen. Vervolgens laat u het vocht aan de lucht drogen.

Desinfecterende handgel kopen?

Desinfectiehandgel voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is daardoor geschikt voor verschillende sectoren waar optimale ontsmetting van handen noodzakelijk is. Hierbij kunt u denken aan de zware industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de horeca en labaratoriums.

Bestel uw desinfectie handgel vandaag nog

Als u vandaag voor 16.00 uur uw desinfecterende handgel gaat kopen, wordt uw bestelling de volgende werkdag al bij u geleverd. Dat is de service die u van een échte specialist mag verwachten. Heeft u vragen of wilt u meer weten over desinfectie handgel? Bel gerust naar het volgende telefoonnummer: +31(0)113 – 82 08 19. Onze deskundige medewerkers staan u van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur graag te woord. 

Lees meer

Alcohol Handgel Kopen

Handgel op alcoholbasis voor het ontsmetten van handen. De handgel voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is daarom geschikt voor de zware industrie, voedingsmiddelenindustrie, horeca en laboratoriums. Wrijf de gel gedurende 30 seconden uit over de handen voor een effectieve onstmetting. Laat het vocht vervolgens aan de lucht drogen.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Desinfecterende Handgel

Artikelnr. 310
17,3910,85
9,95 excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Desinfectiemiddelen