Persoonlijk Alarm

Productafbeelding Persoonlijk Alarm large
  • Productafbeelding Persoonlijk Alarm small 1
Artikelnr. 426

Persoonlijk veiligheidsalarm dat geactiveerd wordt door in geval van nood aan het koord te trekken. Zeer luid alarm van 130 dB. Een veilig gevoel, waar u ook heen gaat!

Kleur

Wit

Gewicht

53 gram

Afmetingen

105 x 52 x 17 mm

Maat

Koord 15,5 cm

Merk

König

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof met nylon koord

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 8,41


6,95

Door een persoonlijk veiligheidsalarm te kopen bij Betervoorbereid.nl kunt u voortaan weer met een veilig gevoel de straat op. Hecht u ook veel waarde aan een veilig leefmilieu? Wilt u uzelf ook veilig voelen als u over straat loopt, zelfs ’s nachts? Dan is een persoonlijk alarm de oplossing voor u!

Voel uzelf veilig door een persoonlijk alarm te kopen

Met een persoonlijk alarm heeft u uw veiligheid helemaal zelf in de hand. Wordt u ongewenst benaderd door iemand? Dan kunt u heel makkelijk aan het koord van het alarm trekken. Hierdoor wordt het alarm geactiveerd. En hoe! Met een alarm van maar liefst 130dB zullen ongewenste personen zonder twijfel het hazenpad kiezen. Ook zal de harde en hoge toon meteen de aandacht van omstanders trekken.

Een persoonlijk alarm kopen voor gebruik in de werkomgeving

Ook in de werkomgeving kan het persoonlijk alarm alarm goed van pas komen. Dit geldt met name als u te maken heeft met geïsoleerde arbeid. In geval van nood kunt u het alarm activeren en de aandacht van anderen trekken. Werkt u in uw eentje in een werkruimte? Dan is het persoonlijk veiligheidsalarm een absolute must.

Persoonlijk alarm kopen bij Betervoorbereid.nl

Kiest u ook voor een gevoel van veiligheid? Bestel dan vandaag nog uw persoonlijk alarm op Betervoorbereid.nl. U heeft het alarm morgen al in huis! Zo hoeft u zich geen moment langer onveilig te voelen! Wilt u graag wat meer weten over het persoonlijk alarm? Of heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om ze ons te stellen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31(0)113 – 82 08 19. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

zorg(t) voor veiligheid