Verlengsnoer buiten

Productafbeelding Verlengsnoer buiten large

Productinformatie

Verlengsnoer 10 meter met 3-weg stopcontact. IP44 spatwaterdicht en geschikt voor gebruik buiten. Het neopreen rubber is soepel en goed bestand tegen zonlicht, oliën en vetten.

Specificaties

KleurZwart / Blauw
Gewicht1,92 kg
MerkAS Schwabe
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalNeopreen rubber
IP44 spatwaterdicht
Lengte10 meter
Kabel3 x 1,5 mm

Verlengsnoer 10 meter

Verlengsnoer 10 meter, kwaliteit neopreen H07RN-F, 3 x 1,5 mm met 3-weg stopcontact. Maximale belasting 3680 W en geschikt voor gebruik buiten. Door de vuil- en vochtwerende klepjes op de stopcontacten blijven deze in goede conditie. Het verlengsnoer is zeer buigzaam en beter bestand tegen zonlicht, oliën en vetten dan bijvoorbeeld PVC (Vinyl) kabel. Een verlengsnoer komt goed van pas in de bouw, maar is ook bijzonder handig voor in de tuin.

Verlengkabel met stekkerdoos

Een verlengkabel met stekkerdoos komt altijd wel goed van pas. Bijzonder handig om bij de hand te hebben tijdens werkzaamheden, of tijdens vakantie op de camping. Het 3-weg uiteinde maakt het mogelijk om 3 apparaten aan te sluiten zonder steeds van stekker te hoeven wisselen. De neopreen kwaliteit zorgt ervoor dat de verlengkabel mooi vlak op de grond ligt en geen struikelgevaar oplevert. Verder heeft u bij deze verlengkabel geen last van een kabel die steeds in elkaar draait. Een prima keuze waar u vele jaren plezier van heeft!

Spatwaterdicht stopcontact

Spatwaterdicht stopcontact IP44 is bijzonder geschikt voor gebruik buiten. Het 2e cijfer 4 staat voor plensdicht, ook tijdens een behoorlijke regenbui kunt u de stopcontacten veilig blijven gebruiken. IP is de afkorting van International Protection, een classificatie die internationaal wordt toepgepast. IP44 staat voor spatwaterdicht, het 1e cijfer 4 betekent dat er bescherming wordt geboden tegen spitse voorwerpen, aanraking met werktuigen en indringen van vaste voorwerpen groter dan 1 mm. Het spatwaterdichte stopcontact is hierdoor in bijna elke omgeving veilig te gebruiken.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Verlengsnoer buiten

Artikelnr. 1292
39,33 Prijs exclusief 21% BTW is € 32,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Stekkerdozen