Stekkerdoos met USB

Productafbeelding Stekkerdoos met USB large
  • Productafbeelding Stekkerdoos met USB small 1

Productinformatie

4 voudige tafel stekkerdoos met 2 USB poorten en overspanningsbeveiliging. Met verlichte aan / uit schakelaar en 1,5 meter snoer. Beugels om de stekkerdoos aan bijv. het bureaublad te monteren worden bijgeleverd.

Specificaties

KleurZilver / Zwart
Gewicht940 gram
AfmetingenB 39 x H 7 x D 9 cm
MerkAS Schwabe
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalAluminium / Kunststof
Belasting max3500 W
IP20 binnengebruik

Stekkerdoos brandveilig

Door een brandveilige stekkerdoos te kopen reduceert u de kans op brand aanzienlijk. Door een betere kwaliteit voedingskabel, brandveilige behuizing en een maximale belasting van 3.500 W is dit een stekkerdoos waarmee u op verantwoorde wijze het aantal stopcontacten kunt uitbreiden. De kans op overbelasting is minimaal omdat de grens van overbeveiliging gelijk is aan de maximale belasting van een groep in uw meterkast. Vanzelfsprekend komt het zover niet, de overspanningsbeveiliging zal op tijd werken en de stekkerdoos stroomloos maken. Door het kopen van brandveilige stekkerdozen investeert u in een brandveilige woon- en werkomgeving.

Stekkerdoos USB kopen

Deze stopcontact met USB tafel verdeeldoos bevat 2 klemmen waarmee de stekkerdoos op bijvoorbeeld het bureaublad kan worden bevestigd. In deze positie staan de stopcontacten 45 graden naar voren gekanteld waardoor ze makkelijk bereikbaar zijn. Met de 2 ingebouwde USB poorten kunt u gelijktijdig bijvoorbeeld uw gsm toestel opladen. Dit is een fantastische stekkerdoos op flexibele werkplaatsen, met gemak plugt u de voedingskabel van bijvoorbeeld uw laptop in het stopcontact. Verder heeft deze stekkerdoos een mooi design en een schitterende aluminium behuizing. Op de stekkerdoos is een blauw verlichte aan / uit schakelaar aanwezig.

Stekkerdozen kopen bij Betervoorbereid.nl

Door het kopen van verdeeldozen bij Betervoorbereid.nl bent u er zeker van dat u géén brandgevaarlijke producten aanschaft. Onze verdeeldozen zijn van het gerenommeerde Duitse merk AS Schwalbe. Door gebruik van materialen die brandveilig zijn neemt u de juiste brandpreventieve maatregelen om brand te voorkomen. Neem gerust contact op met één van onze productspecialisten als u advies heeft over het veilig gebruik van verdeeldozen door te bellen naar +31 113 820 819.

Lees meer

Stekkerdoos aansluiten

De stekkerdoos gebruiksklaar maken is niet nodig, u steekt de kabel in het gewenste stopcontact en u kunt de stekkerdoos gebruiken. De stekkerdoos bevat een USB aansluiting om bijvoorbeeld uw telefoon op te laden. Ook de USB ingang is gebruiksklaar.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Stekkerdoos met USB

Artikelnr. 1290
27,23 Prijs exclusief 21% BTW is € 22,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Stekkerdozen