Stekkerdoos 10 voudig

Productafbeelding Stekkerdoos 10 voudig large

Productinformatie

10 voudige stekkerdoos met kinder- en overspanningsbeveiliging. Voorzien van verlichte schakelaar en 1,5 mtr snoer. De geaarde contactdozen zijn in een hoek van 45 graden geplaatst.

Specificaties

KleurZilver / Zwart
Gewicht1.039 gram
AfmetingenB 63 x H 4,5 x D 6,5 cm
MerkAS Schwabe
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalAluminium / Kunststof
Belasting max3680 W
IP20 binnengebruik

Stekkerdoos met overspanningsbeveiliging

Een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging beschermt uw kostbare apparatuur tegen piekjes en dipjes in het stroomnet. Voorwaarde is wel dat u de stekkerdoos aansluit op een geaard stopcontact. Met name apparaten zoals computers zijn gevoelig voor spanningsverschillen en kunnen hierdoor defect raken. De overspanningsbeveiliging vangt de spanningsverschillen op en voert deze snel en veilig af naar de aarde. De overspanningsbeveiliging biedt géén weerstand tegen blikseminslag, de piek die hierdoor ontstaat is te hoog om 'af te vangen'. Bijna géén enkele stekkerdoos met overspanningsbeveiliging beschermt u hier overigens tegen, wij adviseren hiervoor maatregelen te treffen in uw meterkast.

Hoge kwaliteit van AS Schwabe

De hoge kwaliteit van AS Schwabe producten wordt al meer dan 25 jaar geroemd. Bij AS Schwabe zegt men met trots: 'made in Germany'. De stekkerdozen, kabelhaspels, verlengsnoeren, verlichting enz. worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceert. Door het gebruik van hoogwaardige materialen vinden de producten van AS Schwabe ook gretig aftrek bij professionele gebruikers. Het bedrijf blijft innoveren, naast 5-polige stekkers voor industriële toepassingen heeft het bedrijf nu ook stekkers ontwikkeld voor de camper- en caravanmarkt.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Stekkerdoos 10 voudig

Artikelnr. 1291
33,28 Prijs exclusief 21% BTW is € 27,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Stekkerdozen