Solo Startersset 2,5 M

Productafbeelding Solo Startersset 2,5 M large
  • Productafbeelding Solo Startersset 2,5 M small 1
  • Productafbeelding Solo Startersset 2,5 M small 2
Artikelnr. 730

Complete Solo Startersset voor het testen van rookmelders en koolmonoxidemelders. Solo Startersset met 2-delige uitschuifbare Solo teststok van 2,5 meter en Solo detectortester 330. Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk!

Kleur

Rood / Zwart / Transparant

Afmetingen

tot 2,5 meter uitschuifbaar

Maat

Teststok 2-delig

Merk

Solo

Verkoopeenheid

Per set

Materiaal

Fiberglas / Kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 447,70


370,-

Met de startersset van Solo kunt u meteen aan de slag. De set bestaat uit een 2-delige Solo teststok van 2,5 meter lengte. De solo teststok mis gemaakt van fiberglas, ijzersterk en licht van gewicht. Op de Solo teststok kunnen alle Solo accessoires worden bevestigd, en met een simpele druk op de knop weer worden afgenomen. Bij deze set is de Solo Detectortester 330 inbegrepen. In de dispenser kan testgas voor rookmelders en koolmonoxidemelders worden geplaatst. De mengkamer is transparant, zo kunt u meteen zien of de melder is geactiveerd. De silicone afdichtring op de mengkamer zorgt ervoor dat het testgas niet kan ontsnappen. Op deze wijze is een minimale hoeveelheid nodig om de melder te activeren. Efficiënt in gebruik van testgas, en een minimale 'vervuiling' van de melder.

Met de Solo startersset kunt u meteen aan de slag met het testen van rookmelders en koolmonoxidemelders. Niet steeds een trapje op om met de hand testgas in de melder te spuiten. Met een Solo startersset bespaart u tijd, maar ook testgas. Als het testgas met de hand wordt gespoten is er veel meer nodig om de melder te activeren. Het teveel spuiten van testgas kan schadelijk zijn voor de melder. Slechts een lichte druk tegen de Solo Detectortester is nodig om het testgas in de mengkamer te spuiten. Door de silicone afdichtring op de Solo Detectortester kan het gas niet ontsnappen. Een minimale hoeveelheid is dan ook voldoende om de melder te activeren. De Solo Startersset is een onmisbaar stuk gereedschap voor iedereen die (maandelijks) belast is met het testen van brandmeldinstallaties.

zorg(t) voor veiligheid