Solo Detectortester 332

Productafbeelding Solo Detectortester 332 large
Artikelnr. 736

Solo detectortester 332 wordt geplaatst op Solo teststok. De detectortester bevat een dispenser waarin testgas voor rookmelders en koolmonoxidemelders. Geschikt voor detectors met een max. diameter van 177 mm.

Kleur

Rood / Zwart / Transparant

Merk

Solo 332

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 332,75


275,-

De Solo Detectortester bestaat uit een dispenser en mengkamer met silicone afdichtring. In de dispenser kan Solo A3 en C3 testgas worden geplaatst. Deze testgassen zijn geschikt voor het functioneel testen van rookmelders en koolmonoxidemelders. In de detectortester bevinden zich ventilatie openingen, deze zorgen ervoor dat het testgas optimaal wordt verdeeld in de mengkamer. De silicone afdichtring is geschikt voor melders met een maximale diameter van 177 mm. De detectortester kan bevestigd worden op alle Solo teststokken.

De Solo Detectortester wordt over de rook- of koolmonoxidemelder geplaatst. Door een licht druk tegen de teststok wordt de mengkamer ingedrukt en stroom het testgas in de mengkamer. Door de silicone afdichtring kan het Solo testgas niet ontsnappen. Een minimale hoeveelheid testgas is dan ook voldoende om de melder te activeren. Door de Solo Detectortester wordt er minder testgas verbruikt, ook raken melders minder vervuild. De Solo Detectortester is onmisbaar voor personen die belast zijn met het functioneel testen van brandmeldinstallaties. Solo producten zijn van zeer hoge kwaliteit.

zorg(t) voor veiligheid