Solo Detectortester 330

Productafbeelding Solo Detectortester 330 large
Artikelnr. 36

Solo detectortester 330 wordt geplaatst op Solo teststok. De detectortester bevat een dispenser waarin testgas voor rookmelders en koolmonoxidemelders. Geschikt voor detectors met een max. diameter van 100 mm.

Kleur

Rood / Zwart / Transparant

Merk

Solo 330 Aerosol Dispenser

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 260,15


215,-

Solo 330 Aerosol Dispenser

De Solo Detectortester bestaat uit een dispenser en mengkamer met silicone afdichtring. In de dispenser kan Solo A3 en C3 testgas worden geplaatst. Deze testgassen zijn geschikt voor het functioneel testen van rookmelders en koolmonoxidemelders. In de detectortester bevinden zich ventilatie openingen, deze zorgen ervoor dat het testgas optimaal wordt verdeeld in de mengkamer. De silicone afdichtring is geschikt voor melders met een maximale diameter van 100 mm. De detectortester kan bevestigd worden op alle Solo teststokken.

Solo 330 Rook en CO Testgasdispenser

De Solo Detectortester wordt over de rook- of koolmonoxidemelder geplaatst. Door een licht druk tegen de teststok wordt de mengkamer ingedrukt en stroom het testgas in de mengkamer. Door de silicone afdichtring kan het Solo testgas niet ontsnappen. Een minimale hoeveelheid testgas is dan ook voldoende om de melder te activeren. Door de Solo Detectortester wordt er minder testgas verbruikt, ook raken melders minder vervuild. De Solo Detectortester is onmisbaar voor personen die belast zijn met het functioneel testen van brandmeldinstallaties. Solo producten zijn van zeer hoge kwaliteit, bij normaal gebruik krijgt u dan ook levenslang garantie!

Solo 330 Dispenser Start Guide

  • Draai de testgashouder aan de onderzijde van de dispenser los
  • Plaats spuitbus Solo A3 of C3 testgas
  • Draai de testgashouder terug in de testgasdispenser
  • Plaats de testgasdispenser op de solo teststok

zorg(t) voor veiligheid