Rook- en Koolmonoxidemelder First Alert

Productafbeelding Rook- en Koolmonoxidemelder First Alert large
 • Productafbeelding Rook- en Koolmonoxidemelder First Alert small 1

Productinformatie

Rook- en Koolmonoxidemelder First Alert, inclusief batterijen en bevestigingsmateriaal. Detecteert zowel rook als koolmonoxide. Voorzien van stof- en insectvrije rook-detectiekamer.

Specificaties

KleurWit
Gewicht225 gram
AfmetingenB 12 x D 5 cm
MerkFirst Alert SCO500CE
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

First Alert SCO5CE koolmonoxide- en rookmelder

De First Alert SCO5CE koolmonoxide- en rookmelder waarschuwt voor 2 dodelijke bedreigingen, namelijk rook en koolmonoxide. Door deze koolmonoxidemelder te kopen beschermt u uzelf en uw gezin van een onzichtbaar gevaar. Koolmonoxide kan in hoge concentraties dodelijk zijn dus neem het zekere voor het onzekere door vandaag nog uw First Alert koolmonoxidemelder te kopen bij Betervoorbereid.nl.

Eigenschappen van de First Alert rookmelder

De First Alert rook- en koolmonoxidemelder, ook wel CO-melder genoemd, is aan de plafondzijde voorzien van rookingang voor snellere rookdetectie. Aan de andere zijde bevindt zich de koolmonoxide detectie, afgesloten met gaas om stof en insecten te weren. Verder is de First Alert CO melder voorzien van 2 verschillende alarm meldingen met led indicatie, een voor rook en de andere voor koolmonoxide. De meegeleverde batterijen zijn eenvoudig te plaatsen in de uitschuifbare batterijlade. De First Alert rook- en koolmonoxidemelder is een waardevolle investering voor woningen of bedrijven zonder brandmeldinstallatie.

Inhoud First Alert rook-en koolmonoxidemelder

 • Inclusief 2 x AA batterijen;
 • Inclusief bevestigingsmateriaal;
 • Snelle rook- en koolmonoxide detectie;
 • Stevig kunststof behuizing;
 • Lege batterij waarschuwing;
 • 2 soorten alarm meldingen;
 • Test- en pauze button;
 • Uitschuifbare batterijlade;
 • Luid 85db alarm;
 • EN 14604: 2005 goedgekeurd.
Lees meer

First Alert koolmonoxide- en rookmelder plaatsen

De rook- en koolmonoxidemelder van First Alert is eenvoudig aan het plafond te bevestigen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Plaatst de CO-melder op de overloop voor een effectieve detectie, of op plaatsen met verhoogd risico op rook- en koolmonoxide gevaar. Voor een eenvoudige montage kunt u bij deze koolmonoxidemelder handige montageplaten kopen, waarmee u de First Alert rookmelder zo snel mogelijk kunt installeren.

Neem vooral contact op bij vragen

Heeft u nog vragen waar u graag een antwoord op wilt voordat u deze koolmonoxidemelder gaat kopen? Neem dan vooral contact op met Betervoorbereid.nl. Ook kunt u om advies vragen voor de beste rookmelder in uw situatie, bijvoorbeeld voor uw bedrijf. Contact opnemen doet u via het telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Rook- en Koolmonoxidemelder First Alert

Artikelnr. 841
42,95 Prijs inclusief 21% BTW is € 51,97

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Rookmelder