Koolmonoxide Melder COA-28

Productafbeelding Koolmonoxide Melder COA-28 large
  • Productafbeelding Koolmonoxide Melder COA-28 small 1
  • Productafbeelding Koolmonoxide Melder COA-28 small 2

Productinformatie

Koolmonoxidemelder COA-28 met LCD-scherm. CO-melder die voldoet aan de EN50291. Incluseif duurzame levenscyclus sensor, 3 x AA-batterijen en bevestigingsmateriaal.

Specificaties

KleurWit
MerkAlecto COA-28
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

CO of Koolmonoxidemelder Alecto COA 28 waarschuwt bij een te hoge concentratie koolmonoxide. CO komt vrij bij open verbrandingstoestellen zoals open haard, geiser, open cv-toestel e.d. Het gevaar van koolmonoxide is dat het niet waarneembaar, maar wel dodelijk is voor de mens. Neem dan ook het zekere voor het onzekere en bestel vandaag nog de Alecto COA 28 koolmonoxidemelder bij Betervoorbereid.nl.

Alecto COA 28: ken de voordelen van deze koolmonoxidemelder

De Alecto COA 28 heeft een aantal voordelige kenmerken ten opzichte van andere koolmonoxidemelders die u kunt kopen. De Alecto COA 28 beschikt over de volgende eigenschappen:

  • EN50291 gecertificeerd;
  • 85 dB geluidopbrengst;
  • Levenscyclus 7 jaar;
  • Geleverd in giftbox;
  • Inclusief 3 x AA-batterij;
  • Inclusief bevestigingsmateriaal;
  • Inclusief handleiding.

De Alecto koolmonoxidemelder bevat een duurzame levenscyclus sensor. Om een koolmonoxidevergiftiging te voorkomen, monteert u CO-melders bij voorkeur op 1 meter hoogte. Koolmonoxide is een fractie lichter dan lucht en zal zich vanaf de bron geleidelijk door de ruimte verspreiden. Bestel de koolmonoxidemelder vandaag nog.

Vragen? Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u een nieuwe koolmonoxidemelder aanschaffen, maar weet u niet zeker of de Alecto COA 28 de beste melder is voor uw situatie of wilt u graag meer informatie ontvangen? Vraag dan om advies door contact op te nemen met de behulpzame klantenservice van Betervoorbereid.nl. Hiervoor kunt u bellen naar het volgende telefoonnummer: +31(0)113 – 82 08 19. Bij vragen of voor meer informatie over andere producten in onze webshop bent u uiteraard ook van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Koolmonoxide Melder COA-28

Artikelnr. 46
21,50 Prijs inclusief 21% BTW is € 26,02

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Koolmonoxidemelder