Sprayblusser met houder

Productafbeelding Sprayblusser met houder large
  • Productafbeelding Sprayblusser met houder small 1
  • Productafbeelding Sprayblusser met houder small 2
  • Productafbeelding Sprayblusser met houder small 3
  • Productafbeelding Sprayblusser met houder small 4
  • Productafbeelding Sprayblusser met houder small 5
  • Productafbeelding Sprayblusser met houder small 6

Productinformatie

Fire Stop handblusser 0,6L voor het blussen van vet, vaste- en vloeistoffen. Ideaal voor in de keuken voor bijvoorbeeld vlam in de pan. Nu inclusief wandhouder. 3 tot 4 jaar houdbaar en

Specificaties

KleurRood
Gewicht730 gram
AfmetingenL: 28,5 cm Ø: 7,2 cm
MerkFire Stop
Brandklasse5A - 21B - 5F
Houdbaarheid3 jaar
WandbevestigingInclusief
BeschermdopJa
DuurzaamJa
HerbruikbaarNee
BlustVet, vaste- en vloeistoffen
Werkdruk11 bar +20°C
DrijfgasN2 (stikstof)

Handblusser voor thuis en onderweg

Op zoek naar een betrouwbare brandblusser die snel en doeltreffend elk beginnend vuur in huis, tuin en keuken aanpakt? Nu met bijhorende wandhouder! Ontdek de Fire Stop Universeel Brandblusser. Met een eenvoudige handeling - dop verwijderen en op de spray knop drukken - kunt u branden van hout, papier, textiel, benzine, terpentine en zelfs frituurvet en -olie doven. Deze compacte spuitbus is ontworpen voor gebruiksgemak en geschikt voor alle leeftijden. Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom is het cruciaal om snel te kunnen ingrijpen bij een brand. 

 

Onze Fire Stop Universeel Brandblusser wordt volledig in Nederland geproduceerd, waardoor we bijdragen aan CO2-reductie. Let op: veel goedkopere blussers hebben buitenlandse etiketten of zijn voorzien van een Nederlands label zonder de juiste certificering. Kies daarom voor uw eigen veiligheid voor een betrouwbaar product.

 

Krijg langdurige gemoedsrust met onze lange garantieperiode. Onze spray-blussers hebben een houdbaarheid van 3 tot 4 jaar. Met deze blusser krijgt u de beste prijs-kwaliteitverhouding van alle spray-blussers in Nederland. Het lange spuitduur is een opmerkelijk kenmerk. Daarnaast heeft de Fire Stop Universeel met 600ml een ruime inhoud voor kleine branden en is vaak goedkoper dan bestaande alternatieven.

 

Ontdek vandaag nog waarom onze sprayblusser uw beste hulpmiddel is bij een beginnende brand. Snel, compact en moeiteloos helpt het u het vuur onder controle te krijgen.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Sprayblusser met houder

Artikelnr. 2062
19,97
16,50 excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Brandblussers