Handblusser

VEILIG
Productafbeelding Handblusser large
  • Productafbeelding Handblusser small 1
  • Productafbeelding Handblusser small 2

Productinformatie

Sprayblusser Neyfik 0.75 L, de brandblusser die iedereen kan bedienen. Naast vaste en vloeistofbrandjes is deze blusser ook geschikt voor vetbranden. Ideaal voor thuis, camper of onderweg.

Specificaties

KleurRood
Gewicht950 gram
Afmetingen28 cm x 7 cm Ø
MerkNeyfik
Verkoopeenheidper stuk
MateriaalSchuim
Brandklasse5A, 21B en 5F
BevestigingNiet bijgeleverd

De Sprayblusser voor Thuis en Onderweg

Sprayblusser met een inhoud van 0,75 liter AFFF schuim voor brandklassen A, B en F. Geschikt voor het doven van kleine beginnende branden. Met deze spuitschuimblusser kunnen vaste stoffen, vloeistoffen en vetten worden geblust. Ook geschikt voor branden in elektrische installaties tot 1000 V op een blusafstand van 1 meter. De sprayblusser is niet hervulbaar en moet na gebruik vervangen worden. Vorstvrij tot een temperatuur van -10 ℃. De blusstraal bestaat uit fijne druppels om op veilige afstand te blussen. Op de verpakking staat een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat ook gebruikers zonder ervaring de blusser kunnen bedienen.

 

Let op: Niet geschikt voor gas branden!

 

 

Lees meer

Hoe gebruikt u een Sprayblusser?

De handblusser van het merk Neyfik is geschikt voor beginnende branden in huis, tuin, keuken, schuur, werkplaats en thuiswerkplaats. Verwijder de dop van de sprayblusser en richt de spuitkop naar de brand toe. Activeer de spray brandblusser eenvoudig door het indrukken van de spuitkop, houd er rekening mee dat deze niet naar u zelf staat gericht. Zodra de blusstof uit de sprayblusser vrijkomt, blust u in een vloeiende beweging de brand, waarna het vuur direct zal doven. Controleer of de brand goed is geblust, spuit indien mogelijk de sprayblusser helemaal leeg zodat er een mooie schuimlaag ontstaat en de brand niet opnieuw aanwakkert. Bekijk onze instructievideo voor een demonstratie.

 

De sprayblusser is geschikt voor papier, textiel, hout, kunsstof, voeistoffen en (frituur)olie.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Handblusser

Artikelnr. 2013
28,4424,81
20,50 excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Brandblussers