Bord Verzamelplaats 3D 60

Productafbeelding Bord Verzamelplaats 3D 60 large
  • Productafbeelding Bord Verzamelplaats 3D 60 small 1
Artikelnr. 950

Bord verzamelplaats 3-zijdig aluminium. Pictogram 3M klasse 1 retroreflecterend vinyl op elke zijde. Inclusief kopbeugel voor bevestiging op standaard flespaal met een diameter van 48 mm

Kleur

Groen / Wit

Afmetingen

60 x 60 cm

Maat

3-zijdig

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Aluminium / Retroreflecterend vinyl

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 477,95


395,-

Bord Verzamelplaats Aluminium 3D

Het bord verzamelplaats 3D heeft aan 3 zijden het pictogram verzamelplaats. Aan de binnenzijde is een aluminium frameconstructie (kopbeugel) aangebracht waarmee het driehoeksbord op een flespaal Ø 48 mm kan worden bevestigd. Bij het bord verzamelplaats 3D hoeft u dus geen separate beugelset te bestellen, deze is namelijk reeds aan het frame bevestigd.

Bord Verzamelpunt 3-zijdig is rondom zichtbaar

Het bord verzamelpunt 3-zijdig heeft aan elke zijde een pictogram verzamelplaats. Dit verzamelplaatsbord is zeer geschikt als de verzamelplaats centraal is gelegen en mensen uit diverse richtingen op 1 plaats bijeenkomen. Het bord moet op een paal worden bevestigd, deze zijn in diverse lengten verkrijgbaar.

Wij verkopen het verzamelplaatsbord 3D ook compleet met flespaal, naar keuze met een lengte van 3,30 m, 3,60 m en 3.90 meter. Wij verkopen ook palen met een grotere lengte, bijvoorbeeld 4,20 of langer. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

zorg(t) voor veiligheid