BHV Hesje Geel

Productafbeelding BHV Hesje Geel large
  • Productafbeelding BHV Hesje Geel small 1
  • Productafbeelding BHV Hesje Geel small 2
Artikelnr. 104

BHV hesje, kleur fluor geel met dubbele horizontale, reflecterende strepen. BHV bedrukking aan voor- en achterzijde. Het gele BHV hesje is fraai afgewerkt met grijze bies en wordt geleverd in een geel tasje met drukknop

Kleur

Geel / Zilver reflecterend

Gewicht

147 gram

Maat

One size fits all

Merk

Private label

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Polyester

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 7,20


5,95

Geel BHV Hesje Kopen

Als u geel bhv hesje gaat kopen kiest u voor het meestverkochte bhv hesje. De fluor gele kleur valt ontzettend goed op, zowel overdag, bij weersomstandigheden met slecht zicht en ook als het donker is. Voordeel van een geel veiligheidsvest met BHV opdruk is dat uw bedrijfshulpverleners goed opvallen en dus duidelijk herkenbaar zijn. Het vest is van hoge kwaliteit polyester en afgewerkt met een fraaie grijze bies. De opdruk BHV bevindt zich op de borst- en rugzijde, de grote zwarte letters contracteren goed en zijn dus goed leesbaar. Het BHV veiligheidshesje wordt geleverd in een fluor geel tasje met zwarte drukknop sluiting.

Gele BHV Hesjes met Reflecterende Strepen

De gele BHV hesjes zijn voorzien van 2 horizontale reflecterende strepen. Deze voldoen aan de nieuwe norm EN ISO 20471 Klasse 2. Deze norm heeft de oude norm EN-471 vervangen. De norm ISO 20471:2013 stelt eisen aan de zichtbaarheid van veiligheidsvesten. Dit geeft u zekerheid dat onze BHV Hesjes voldoen aan de wettelijke uitganspunten voor waarschuwingskleding. Door de reflecterende striping valt de bedrijfshulpverlener extra goed op. Eigen Veiligheid staat voor elke hulpverlener nu eenmaal op de eerste plaats.

BHV Kleding

Voor de bedrijfshulpverlener is verschillende BHV kleding verkrijgbaar. Naast de opdruk BHV zijn er ook hesjes met opdruk Ploegleider BHV, Hoofd BHV, EHBO en Ontruimer verkrijgbaar. Op deze wijze is de bedrijfshulpverlener duidelijk herkenbaar voor bezoekers, collega hulpverleners en externe hulpverleningsdiensten zoals Brandweer, Ambulance en Politie. Binnen de bedrijfshulpverleningsorganisatie zijn er verschillende functies, wij adviseren daar een andere kleur BHV kleding. Als bijvoorbeeld de BHV is uitgerust met een geel hesje adviseren we voor de Hoofd BHV een oranje hesje. Op deze wijze is de leidinggevende BHV functionaris snel herkenbaar voor de bedrijfshulpverleners.

BHV Uitrusting

BHV Hesjes zijn onderdeel van de uitrusting voor de bedrijfshulpverlener. Tot de BHV uitrusting behoren ook veiligheidshelmen, zaklamp, communicatiemiddelen zoals megafoon, semafoon en portofoon. Om de uitrusting op te kunnen bergen op een centrale plaats zijn er BHV kasten verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De grootste BHV kast biedt zelfs plaats voor een dubbel opgevouwen brancard. Verder kunt u in de BHV kast het nood- en ontruimingsplan en logboek van de brandmeldinstallatie opbergen. Zo gaat er bij een calamiteit geen tijd verloren met het zoeken naar BHV materialen maar heeft u alles bij de hand om de taken goed uit te kunnen voeren.

Veiligheidsvesten met maatwerkopdruk

BeterVoorbereid verkoopt alle kleuren hesjes, ook zonder opdruk. Deze hesjes kunnen wij laten bedrukken met een maatwerk opdruk, bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. We hebben al veel bedrijven en instellingen voorzien van een veiligheidsvestje met eigen tekst, bijvoorbeeld:

  • Crisis Coördinator
  • Beveiliging
  • Crisis Management
  • Staff
  • Hoofd Veiligheid
  • Security Manager
  • Hulpverlener

Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken. We maken graag een offerte!

 

 

zorg(t) voor veiligheid