Veiligheidshelm rampendienst Westland

Windhoos in Westland levensbedreigend

Tientallen woningen en kassen in Westland zijn medio september getroffen door natuurgeweld: een windhoos heeft gezorgd voor grote schade en levensbedreigende situaties. Glazen dakpanelen werden door de wind meegevoerd en kwamen tientallen meters verderop als scheermessen naar beneden, dwars door de glazen kassen. Onder de personen die op dat moment werkzaam waren brak paniek uit, de situatie was zo beangstigend dat personen zich schuil hielden onder tafels en stoelen in de loodsen verderop. Achteraf bleek de ravage enorm en is er door het glas een groot deel van de oogst verloren gegaan.

Veiligheidshelm door verzekeraar verplicht

Rampendienst Westland had als taak het glas uit de kassen te verwijderen en werd door de verzekeraar verplicht veiligheidshelmen en snijbestendige handschoenen te dragen om snijwonden en hoofdletsels te voorkomen. Betervoorbereid.nl verzorgde de levering van 100 MSA veiligheidshelmen die voldoen aan de EN397 normering. De veiligheidshelmen zijn persoonlijk door Betervoorbereid.nl bezorgd zodat de rampendienst direct van start kon gaan.

Veiligheidshelm Kopen

Overweegt u een of meerdere veiligheidshelmen te kopen? Betervoorbereid.nl beschikt over een ruime voorraad bekende veiligheidshelmen, zoals Peltor en MSA. Alle veiligheidshelmen zijn voorzien van textiel binnenwerk en bevestigingspunten voor het aanbrengen van gehoorkappen.

 

Terug naar overzicht