Honden aan de lijn bord

Honden aan de lijn bord kopen? Vanaf vandaag kunt u dit fraaie bord met pictogram en tekstopdruk honden aan de lijn kopen in onze veiligheidswebwinkel Betervoorbereid.nl. Het bord honden aan de lijn is gemaakt van aluminium en heeft een dubbel omgeslagen rand, ook wel DOR genoemd. Het bord honden aan de lijn heeft de afmeting 20 x 40 cm en heeft de kleuren wit / groen / zwart. Voordeel van de dubbelomgeslagen rand is dat het bord honden aan de lijn bevestigd kan worden aan een flespaal. Voor bevestiging aan de flespaal kunt u scharnierbeugels kopen.

Voor welke toepassingen kunt u het bord Honden aan de lijn kopen?

Loslopende honden kunnen een gevaarlijke situaties veroorzaken. Op privé terreinen is het wettelijk niet verplicht om honden aan de lijn te houden. Met het bord honden aan de lijn verplicht u eigenaren van honden om deze aangelijnd te houden. Voorbeelden van toepassingen zijn campings, hier kunnen loslopende honden overlast veroorzaken bij andere recreanten en kinderen verwonden door te bijten of er tegenaan te springen. Ook op sportterreinen komt het bord honden aan de lijn goed van pas. Honden reageren vaak op lopende mensen en zetten in hun enthousiasme de achtervolging in, met soms een hondenbeet in het onderbeen tot gevolg. Verder komt u het bord honden aan de lijn tegen op plaatsen waar dieren worden gehouden, bijvoorbeeld kinderboerderijen. Loslopende honden kunnen andere dieren ernstig verwonden of erger nog doden. Het aan de lijn houden van honden is op deze plaatsen een must.

Honden aan de lijn bord kopen bij Betervoorbereid.nl

Onze webwinkel heeft een groot assortiment aluminium borden. Door het plaatsen van borden geeft u duidelijk aan wat verplicht of verboden is. Onze aluminium borden komt u tegen op openbare wegen en privé terreinen. Het bord honden aan de lijn kan bevestigd worden aan de muur, hekwerk, flespaal en diverse masten zoals lichtmasten. Hiervoor zijn speciale bevesttigingsmaterialen verkrijgbaar. Heeft u vragen over bevestigingsmaterialen? of bent u op zoek naar een aluminium bord dat op maat wordt gemaakt? Onze helpdesk helpt u graag verder, bel ons gerust op telefoonnummer +31 113 820819.

Terug naar overzicht