EHBO koffers laten controleren?

 

Een compleet nieuwe EHBO koffer aanschaffen kan overbodig zijn als de koffer zelf nog intakt is, echter als de EHBO materialen zelf aan het opraken zijn of aan vervanging toe zijn is het wel belangrijk dat de EHBO koffer weer wordt aangevuld met nieuwe inhoud. EHBO koffers bevatten belangrijke materialen en middelen voor het verlenen van eerste hulp in noodgevallen. In Nederland is het verplicht om de inhoud van EHBO koffers regelmatig te controleren om te garanderen dat deze altijd up-to-date en bruikbaar zijn in geval van nood. Dit is belangrijk omdat het de veiligheid en de kwaliteit van eerste hulp verbetert en u hierdoor altijd de juiste materialen heeft tijdens een calamiteit.

 

Voor complete EHBO navullingen bent u ook bij ons op het juiste adres. In ons assortiment EHBO navullingen treft u o.a. HACCP, sport, modulaire en nog veel meer navullingen aan waarmee u met gemak de EHBO sets aanvult. Het kan ook zijn dat de EHBO-vulling nog in orde is, maar de koffer daarentegen zo beschadigd is dat deze aan vervanging toe is. Bekijk dan ons assortiment lege EHBO koffers!

EHBO koffers laten controleren

Wij bieden het controleren en aanvullen van EHBO koffers aan voor interessante tarieven en voor alle branches die er zijn, van onderwijsinstellingen tot aan fabrieken. Het laten controleren van de inhoud kan veel voordeliger zijn dan het aanschaffen van nieuwe EHBO koffers. De controle zelf kan plaatsvinden in ons eigen magazijn in Goes (ophaal/verstuur service) maar dit kan ook op locatie van de klant zelf. Wij zorgen ervoor dat uw EHBO koffers altijd voldoen aan de laatste normen en richtlijnen en dat de inhoud in orde is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, we beantwoorden graag uw vragen!

Terug naar overzicht