EHBO Kit Fiets

EHBO Kit Fiets kopen?

Als u besluit deze EHBO Kit Fiets te kopen gaat u betervoorbereid met uw (elektrische) fiets op pad. Nederlanders fietsen heel wat af, vooral de elektrische fiets is enorm populair. Deze fietsen halen snelheden tot wel 30 km/u en zijn een ware rage onder vitale ouderen die er met veel plezier op uit trekken. In bochten en op paden met grind bestaat het risico op een valpartij met schaafwonden tot gevolg. Met deze Fiets Set EHBO heeft u alles bij de hand om deze te behandelen. Deze EHBO fietstas neemt niet veel ruimte in beslag, hij kan namelijk eenvoudig onder u zadel worden bevestigd. Bestel vandaag deze fantastische EHBO set voor uw fiets in onze webshop, dan gaat u morgen veilig op stap met de fiets.

EHBO set voor een veilige fietstocht

Prachtig design EHBO set voor de fiets. De fel rode kleur valt goed op, aan de achterzijde is een EHBO pictogram en reflecterende streep aangebracht. De EHBO kit is erg eenvoudig onder uw zadel te bevestigen, en met een enkele klik ook los te halen. De EHBO set bevat alle materialen om een verwonding te behandelen. Schaafwonden kunt u schoonspoelen met water uit de bidon, daarna kunt u met de alcoholdoekjes de wond desinfecteren. Als schaafwonden, bijvoorbeeld op uw knie of elleboog schuren onder uw kleding bevat deze EHBO set alle producten voor een goede wondverzorging. Bestel vandaag deze fantastische EHBO set voor uw bike, en bent u in de buurt van Scottweg 19 te Goes? Het magazijn van Betervoorbereid.nl is prima per tweewieler bereikbaar. Wij monteren graag de EHBO kit onder uw zadel terwijl u geniet van een kopje koffie of thee.

Meer EHBO Tassen voor onderweg

Citytrip, pretpark of festival? Bij Betervoorbereid.nl heeft u ruime keuze uit EHBO tassen voor onderweg. Kleine EHBO kits met producten die van pas komen als u valt, uitglijdt of verwondt aan een scherp voorwerp. Laat uw dagje uit niet negatief beïnvloeden door een kleine verwonding en bestel vandaag nog uw EHBO tasje in onze webshop. Hulp nodig bij het maken van een keuze? De klantenservice van Betervoorbereid.nl is bereikbaar op nummer +31 (0)113 82 08 19 en denkt graag met u mee over de aanschaf van de beste EHBO tas.

 

Terug naar overzicht