Verzamelplaats Bord Kopen

Verzamelplaats bord kopen? Dan bent u bij BeterVoorbereid.nl aan het juiste adres want wij verkopen de borden verzamelplaats in diverse afmetingen, desgewenst als complete verzamelplaats set met flespaal en scharnierbeugelset. Wat verkoop betreft hebben we een koppositie in Nederland, daarom hebben we van alle verzamelplaats borden honderden stuks op voorraad. Snel beschikken over een verzamelplaats bord bhv? Dat is mogelijk want bij ons geldt:

vandaag bestellen = morgen bezorgen!


Het verzamelplaats bord is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een fraaie dubbelomgeslagen rand, ook wel DOR genoemd. Een ander voordeel van deze rand is dat deze het bord verzamelplaats stevigheid geeft waardoor het model onder alle weersomstandigheden mooi recht blijft en tegen een stootje kan. De randen van het verzamelplaats bord en de voorzijde zijn groen gespoten, in dezelfde kleur als de sticker. De sticker zelf is gemaakt van klasse 1 retroreflecterend vinyl, de hoogste haalbare kwaliteit die te verkrijgen is. Deze folie heeft een zeer hoog reflecterend vermogen en geeft de beste bescherming tegen verkleuring door (zon)licht.


Bord verzamelplaats kopen? U heeft keuze uit 3 afmetingen:

 1. Bord Verzamelplaats 40 afmetingen 40 x 40 cm
 2. Bord Verzamelplaats 60 afmetingen 60 x 60 cm
 3. Bord Verzamelplaats 80 afmetingen 80 x 80 cm

Onze tip! bij klanten is er soms twijfel welke afmeting het meest geschikt is. Als leidraad kunt u aanhouden dat de hoogte van het bord x 100 de zichtlengte is. Rekenvoorbeeld: een verzamelplaats bord van 40 cm x 100 heeft een zichtlengte van 4000 cm, omgerekend is dit 40 meter. Het verzamelplaats bord 40 is dus tot op een afstand van 40 meter goed zichtbaar.


Het verzamelplaats bord kan bevestigd worden aan de buitengevel, hekwerk, lantaarnpaal en flespaal. Voor elke toepassing zijn geschikte bevestigingsbeugels verkrijgbaar. BeterVoorbereid.nl verkoopt ook complete sets, deze bestaat uit een Bord Verzamelplaats, 1 set (2 stuks) Scharnierbeugels en Flespaal. De flespaal is thermisch verzinkt, heeft aan de bovenzijde een mooie kunststof dop en wordt geleverd met losse ankers. Deze ankers kunnen door de voorgeboorde gaten worden gestoken en zorgen ervoor dat het bord extra stevig staat. Naar keuze leveren wij flespalen met een lengte van 3,30 / 3,60 / 3,90 meter. Hieronder een overzicht van de verzamelplaats sets, het 1e getal staat voor de afmeting van het bord verzamelplaats, het 2e getal is gelijk aan de lengte van de flespaal.

 1. Verzamelplaats set 40-330 (meest verkocht)
 2. Verzamelplaats set 40-360
 3. Verzamelplaats set 40-390
 4. Verzamelplaats set 60-330 (meest verkocht)
 5. Verzamelplaats set 60-360
 6. Verzamelplaats set 60-390
 7. Verzamelplaats set 80-330
 8. Verzamelplaats set 80-360 (meest verkocht)
 9. Verzamelplaats set 80-390

Voor bevestiging van het verzamelplaats bord aan een lantaarnpaal zijn zgn. HI Torque klemmen in diverse afmetingen verkrijgbaar. Om de diameter van een paal te berekenen hanteert u de volgende rekenmethode: omtrek : 3,14 = diameter. Het beste kunt u als volgt te werk gaan:

 1. Meet met een meetlint de omtrek van de paal in centimeters
 2. Deel dit getal door 3,14
 3. De uitkomst is de diameter, deel dit door 10 en u heeft de diameter in milimeters
 4. Deze waarde moet tussen de begin- en eindwaarde van de HI Torque klem liggen
 5. Kies de klem die u nodig heeft

Een goed opvallende verzamelplaats dankzij BeterVoorbereid.nl