Hechtstrips 76mm

Productafbeelding Hechtstrips 76mm large

Productinformatie

Hechtstrips om de openstaande huid van een scherpe huidverwonding bijeen te houden. Hechtstrips verminderen de kans op een litteken en zijn gemaakt van flexibel materiaal.

Specificaties

KleurWit
Gewicht8 gram
Afmetingen76 mm
MerkSanaplast
VerkoopeenheidPer verpakking 12 stuks
MateriaalFlexibel / Niet-elastisch / Hypoallergeen

Zwaluwstaartje Kopen

Met hechtstrips, ook wel een zwaluwstaartje genoemd kunt u de openstaande huid bij een scherpe huidwond bijeenhouden. Wanneer de huid van elkaar staat bestaat de kans dat er een lelijk litteken ontstaat. Voorwaarde is wel dat de wondranden recht zijn en mooi tegen elkaar gezet kunnen worden. Bij grotere scherpe huidwonden adviseren wij altijd een bezoek aan de huisarts, wellicht moet de wond gehecht worden. U kunt een zwaluwstaartje per verpakking van 12 kopen via de website van Betervoorbereid.nl. Lees ook snel verder over hoe u een zwaluwstaartje aan kunt brengen!

Het toepassen van een zwaluwstaartje

Een zwaluwstaartje kopen is vooral handig voor hulpverleners die actief zijn binnen werkvelden met een verhoogd risico op snijwonden door scherpe voorwerpen. Ook binnen de sport wordt een zwaluwstaartje regelmatig gebruikt. Zo brengt u een hechtstrip aan:

  • Open de verpakking;
  • Neem de hechtstrips uit de verpakking;
  • Open de verpakking van de hechtstrips;
  • Breng deze op de huid aan;
  • Zorg dat de randen van de wond mooi tegen elkaar liggen.

U kunt een zwaluwstaartje kopen om de kans op littekens te verkleinen. Houd echter altijd in de gaten dat de wond is gestopt met bloeden en dat de randen van de wond niet rafelen. Schakel anders direct een arts in!

Hechtstrips als onderdeel van uw BHV-uitrusting

Bij veel bedrijven is het tegenwoordig verplicht om medewerkers op BHV-cursus te sturen. Zo is er altijd iemand op de werkvloer aanwezig die kan ingrijpen in het geval van calamiteiten. U dient er dan wel voor te zorgen dat er voldoende BHV-materialen aanwezig zijn. Wilt u meer weten over de EHBO/BHV-materialen die u bij Betervoorbereid.nl kunt bestellen? Bel dan even met telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19.

Lees meer

Gebruik van hechtstrips:

  • Open de verpakking
  • Neem de hechtstrips uit de verpakking
  • Open de verpakking van de hechtstrips
  • Breng deze op de huid aan
  • Zorg dat de randen van de wond mooi tegen elkaar liggen
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Hechtstrips 76mm

Artikelnr. 272
1,91
1,75 excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Pleisters & Tape