Hechtstrips 76mm

Productafbeelding Hechtstrips 76mm large
Artikelnr. 272

Hechtstrips om de openstaande huid van een scherpe huidverwonding bijeen te houden. Hechtstrips verminderen de kans op een litteken en zijn gemaakt van flexibel materiaal.

Kleur

Wit

Gewicht

8 gram

Afmetingen

76 mm

Merk

Sanaplast

Verkoopeenheid

Per verpakking 12 stuks

Materiaal

Flexibel / Niet-elastisch / Hypoallergeen

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 6% BTW is € 1,86


1,75

Met hechtstrips kunt u de openstaande huid bij een scherpe huidwond bijeen houden. Wanneer de huid van elkaar staat bestaat de kans dat er een lelijk litteken ontstaat. Voorwaarde is wel dat de wondranden recht zijn en mooi tegen elkaar worden gezet. Bij grotere scherpe huidwonden adviseren wij altijd een bezoek aan de huisarts, wellicht moet de wond professioneel gehecht worden. Heeft u een kleine wond geconstateerd? Dan kunt u hechtstrips kopen.

Aandachtspunten bij het dragen van hechtstrips

Heeft u hechtstrips om de wond te laten genezen? Dan is het belangrijk dat zowel de strips als de wond droog blijven. Komen de uiteinden van de hechtstrips los? Geen probleem, deze kunt u gewoon afknippen. Het is normaal dat hechtstrips op een gegeven moment loslaten. Laten deze binnen 5 dagen los en is de wond nog niet gedicht? Neemt u dan contact op met de huisarts.

Wanneer hechtstrips niet gebruiken

Hechtstrips kunnen niet in elke situatie worden gebruikt. Is er bijvoorbeeld sprake van een wond die dieper is dan 3 tot 4 mm of heeft u een steekwond opgelopen? Dan is het niet aan te raden om deze strips te gebruiken. Ook bij een vuile- of bijtwond gaat u eerst langs de huisarts voordat u hechtstrips gaat kopen. Wilt u toch hechtstrips kopen voor het geval dat… deze kunt u eenvoudig bestellen op Betervoorbereid.nl. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over hechtstrips kopen? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19. Wij zijn u graag van dienst. 

Gebruik van hechtstrips:

  • Open de verpakking
  • Neem de hechtstrips uit de verpakking
  • Open de verpakking van de hechtstrips
  • Breng deze op de huid aan
  • Zorg dat de randen van de wond mooi tegen elkaar liggen

zorg(t) voor veiligheid