Snelheidsbord 5 km Set

Productafbeelding Snelheidsbord 5 km Set large

Productinformatie

Snelheidsbord 5 km, aluminium, reflectieklasse 1 met dubbel omgeslagen rand + Flespaal thermisch verzinkt met grondankers + Set scharnierbeugels

Specificaties

KleurRood / Wit / Zwart / Grijs
AfmetingenBord Ø 40 cm
MaatPaal 3,30 meter
VerkoopeenheidPer set
MateriaalAluminium / Thermisch verzinkt

Het snelheidsbord heeft reflectieklasse 1 en een dubbel omgelagen rand, ook wel DOR genoemd.

 

Het snelheidsbord voldoet aan de eisen die het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 (RVV) aan verkeersborden stelt. Type bord is A-01 met een diameter van 400 milimeter. De achterzijde van het bord is gespoten in de kleur RAL 7042 verkeersgrijs.

 

De flespaal is thermisch verzinkt en wordt geleverd met 2 grondankers. De bovenzijde is afgesloten met een kunststof dop. De diameter van de flespaal bedraagt aan de onderzijde 76 mm en aan de bovenzijde 48 milimeter. Palen met een lengte van 3,30 / 3,60 / 3,90 meter worden 80 cm (800 mm) in de grond geplaatst. Boven de grond gemeten (maaiveld) blijft er een lengte over van:

  • 3,30 meter totale lengte = 2,50 meter boven het maaiveld
  • 3,60 meter totale lengte = 2,80 meter boven het maaiveld
  • 3,90 meter totale lengte = 3,10 meter boven het maaiveld

Bij de set worden 2 scharnierbeugels geleverd. Beide beugels zijn nodig om het snelheidsbord te bevestigen. Het snelheidsbord wordt zowel aan boven- als onderzijde met een scharnierbeugel aan de flespaal bevestigd. De scharnierbeugel (het woord zegt het al) kan worden opengezet, en op de juiste hoogte worden vastgezet door het vastzetten van de bouten. Bouten en moeren zijn van RVS en worden meegeleverd.

Lees meer

Snelheidsborden geven de maximale snelheid aan en kunnen worden toegepast op wegen en terreinen waar een snelheidslimiet geldt. Op bedrijfsterreinen worden verkeersborden met een maximum snelheid toegepast om de veiligheid van personen te waarborgen en maken zij deel uit van de algemene bedrijfsregels.

 

Door het plaatsen van snelheidsborden maakt u duidelijk welke snelheid er op uw bedrijfs- of industrieterrein geldt. Overtreders van de maximum snelheid kunnen aansprakelijk worden gesteld als door het overschrijden van de snelheid een ongeval plaatsvindt.

 

Bij bedrijven worden vaak de volgende maximum snelheden gehanteerd:

  • 5 km per uur in bedrijfshallen (loopsnelheid)
  • 10 km per uur op buitenterreinen van bedrijven (stapvoets)
  • 30 km per uur op doorgaande wegen (eigen terrein) van grote industrieparken
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Snelheidsbord 5 km Set

Artikelnr. 595
168,19
139,- excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Verkeersbord met flespaal