ADR Pictogram Sticker Zelfontbranding Vatbare Stof 10

Productafbeelding ADR Pictogram Sticker Zelfontbranding Vatbare Stof 10 large
Artikelnr. 975

ADR Pictogram sticker voor zelfontbranding vatbare stof voor aanduiden gevaarlijke stoffen. ADR sticker moet diagonaal geplakt worden.

Kleur

Rood / Wit / Zwart

Gewicht

3 gram

Afmetingen

10 x 10 cm

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Vinyl sticker

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 1,82


1,50

Gevaarsetiket ADR Zelfontbranding vatbare stof

Het gevarenetiket ADR Zelfontbranding vatbare stof is een wit rood gekleurde gevarensticker met een zwart vlam icoon. Onderaan het etiket staat het cijfer 4. Deze gevarenklasse wordt gebruikt voor zelfontbranding vatbare stoffen.

Gevarenklasse 4.2 Zelfontbranding vatebare stof

De stoffen die bij dit etiket horen zijn stoffen die zonder ontstekingsbron, met zuurstof van buitenaf, tot ontbranding kunnen komen. Het is daarom belangrijk dat de stoffen, die deze eigenschap beheren, verpakt worden met bepaalde eisen en veiligheidsmaatregelen. Zelfverhittende vatbare stoffen en voorwerpen vallen ook onder deze klasse. Dit zijn stoffen en voorwerpen die, in combinatie met elkaar en in contact komen met zuurstof, zelfverhitting kunnen opwekken. Het kan dreigender zijn wanneer deze zich bevinden in een grotere hoeveelheid met een langere tijdsduur. Dan is de kans groot dat er ontbranding kan ontstaan, binnen enkele dagen en zelfs uren.

Sticker voor aanduiden Corrosieve stoffen

De ADR klasse 4 sticker van 10 x 10 cm kan gebruikt worden voor:

  • verpakkingen
  • opslagplaatsen
  • omdozen
  • kleine bedrijfsvoertuigen
  • tanks
  • containers

Het ADR stelt eisen m.b.t. de afmeting van de sticker. De gevarensticker 10 x 10 cm mag gebruikt worden bij inhouden van maximaal 3 kubieke meter.

zorg(t) voor veiligheid