ADR Pictogram Sticker Brandbare Vaste Stof 30

Productafbeelding ADR Pictogram Sticker Brandbare Vaste Stof 30 large
Artikelnr. 974

ADR Pictogram sticker brandbare vaste stoffen klasse 4 voor het aanduiden van gevaarlijke stoffen. ADR stickers moeten diagonaal geplakt worden.

Kleur

Rood / Wit / Zwart

Gewicht

27 gram

Afmetingen

30 x 30 cm

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Vinyl sticker

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 6,66


5,50

Gevaarsetiket ADR Brandbare vaste stoffen

Het gevarenetiket ADR Brandbare vaste stoffen is een volledig wit rood gestreept etiket met zwart vlam icoon. Deze gevarenklasse wordt gebruikt voor Brandbare vaste stoffen.

Gevarenklasse 4.1 Brandbare vaste stoffen

De vaste stoffen die bij dit etiket horen zijn stoffen die makkelijk ontbrandbaar zijn. Het zijn stoffen die korrel, poeder of pastavormig zijn. Deze kunnen d.m.v. wrijving en een ideale mengverhouding met lucht snel ontbranden. Omdat het kleine deeltjes zijn, verspreid de stof sneller door de ruimte met een snelle branduitbreiding tot gevolg. Niet alleen vuur is een gevaarlijk element met deze stof, ook giftige verbrandingsproducten kunnen een risicovolle combinatie zijn. Metaalpoeders zijn een goed voorbeeld, deze stof is namelijk zeer lastig te doven wanneer deze vlam vat. De brand in deze scenario is dan ook moeilijk te blussen met normale blusmiddelen. Let dus altijd goed op waarmee er geblust moet worden!

Sticker voor aanduiden Brandbare vaste stoffen

De ADR klasse 4 sticker van 30 x 30 cm kan gebruikt worden voor:

  • verpakkingen
  • opslagplaatsen
  • omdozen
  • kleine bedrijfsvoertuigen
  • tanks
  • containers

Het ADR stelt eisen m.b.t. de afmeting van de borden en etiketten. Het bord of etiket, bij inhouden vanaf 3 kubieke meter, moet tenminste een afmeting hebben van 25 cm bij 25 cm.

zorg(t) voor veiligheid