Bord Wegsleepregeling Geel Zwart 60 x 27 cm

Productafbeelding Bord Wegsleepregeling Geel Zwart 60 x 27 cm large

Productinformatie

Bord wegsleepregeling van 2 mm vlak aluminium, voorzien van zwart pictogram en tekst wegsleepregeling. Voor plaatsen waar parkeren ongewenst is en een wegsleepregeling geldt.

Specificaties

KleurGeel / Zwart
Afmetingen60 x 27 cm
MaatRechthoek
VerkoopeenheidPer stuk
Materiaal2 mm vlak Aluminium

Bord Wegsleepregeling

Een wegsleepregeling bord bestelt u in de webshop van Betervoorbereid.nl. Binnen 1 werkdag heeft u uw bestelling al binnen! Het is een vlak Aluminium bord met een dikte van 2 mm met pictogram van takelwagen die een auto wegsleept en tekstwaarschuwing 'wegsleepregeling'. Het bord wegsleepregeling wordt toegepast op plaatsen waar parkeren niet is toegestaan, en een wegsleepregeling geldt. Het bord wegsleepregeling wordt ingezet op plaatsen waar ongewenst parkeren de toegang, doorstroming of bereikbaarheid belemmert.

Lees meer

Wegsleepregeling bord bestellen via de webshop

Het wegsleepregeling bord is een van de vele aluminium borden die u bij Betervoorbereid.nl kunt bestellen. Neemt u vooral een kijkje in het assortiment voor andere borden waarmee u een boodschap kunt uitdragen en dat ongewenste bezoekers afschrikt. Wilt u een bestelling plaatsen, of heeft u vragen over dit product? Neem dan even contact op met de klantenservice van Betervoorbereid.nl. Hier kunt u uw vragen rechtstreeks aan een medewerker stellen die volledig op de hoogte is van het huidige assortiment. U kunt contact opnemen door te bellen met telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Bord Wegsleepregeling Geel Zwart 60 x 27 cm

Artikelnr. 774
33,28 Prijs exclusief 21% BTW is € 27,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Aluminium Borden