Bord Verboden Toegang voor Onbevoegden 50 x 27 cm

Productafbeelding Bord Verboden Toegang voor Onbevoegden 50 x 27 cm large

Productinformatie

Bord verboden toegang voor onbevoegden art. 461 Wetb. v. Strafr. Aluminium reliëfbord met blauwe achtergrond, witte letters en kaderrand. Onbevoegden hebben hier geen toegang.

Specificaties

KleurBlauw / Wit
Afmetingen50 x 27 cm
MaatRechthoek
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalGeperst Aluminium

Aluminium verboden toegang bord

Verboden toegang bord met tekst ‘Verboden toegang voor onbevoegden art. 461 Wetboek van Strafrecht’. Gemaakt van geperst aluminium, tekst en kaderrand vallen hierdoor extra op. De achtergrond van het bord heeft de kleur blauw, de letters en kaderrand zijn wit. Iedereen die niet op uw terrein hoort te zijn, weet zo dat ze consequenties kunnen verwachten wanneer ze dit toch betreden. Bestel meer dan een bord zodat het aan alle kanten duidelijk is dat de toegang verboden is.

Verboden toegang bord combineren

Het bord Verboden toegang voor onbevoegden art. 461 Wetb. v. Strafr. geeft aan dat de toegang tot het gebied na het bord verboden, en dus strafbaar is. Dit geldt niet voor personen die het gebied met toestemming van de rechthebbende betreden. U kunt het verboden toegang bord ook goed combineren met andere borden die ter afschrikking van ongewenste passanten dienen. Zo laat een bord als ‘pas op voor de hond’ of ‘camera bewaking’ mogelijke overtreders wel twee keer nadenken voordat ze zich op uw terrein begeven.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Als u vandaag nog voor 16.00 uur een bestelling plaatst voor uw waarschuwingsborden, dan heeft u deze morgen al in huis. En heeft u nog wat hulp nodig met bestellen, of bent u op zoek naar een specifiek bord? Laat ons dat dan weten door te bellen met +31(0)113 – 82 08 19.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Bord Verboden Toegang voor Onbevoegden 50 x 27 cm

Artikelnr. 782
21,18 Prijs exclusief 21% BTW is € 17,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Aluminium Borden