Bord Uitrit Vrijlaten Wit Zwart 30 x 20 cm

Productafbeelding Bord Uitrit Vrijlaten Wit Zwart 30 x 20 cm large
Artikelnr. 781

Uitrit vrijlaten bord is een reliëfbord van geperst aluminium. Met het bord geeft u duidelijk aan dat men de uitrit moet vrijhouden. Het voorkomt dat anderen de inrit blokkeren door ervoor te parkeren.

Kleur

Wit / Zwart

Afmetingen

30 x 20 cm

Maat

Rechthoek

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Geperst Aluminium

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 11,50


9,50

Bord Uitrit Vrijlaten

Rechthoekig bord van geperst aluminium voorzien van de tekst 'Uitrit Vrijlaten'. Geperste borden hebben als voordeel dat tekst en pictogrammen hoger komen te liggen dan de achtergrond waardoor ze extra goed opvallen. Het bord heeft de afmetingen 30 x 20 cm. De achtergrond is wit, tekst en kaderrand zijn zwart.

Met het bord Uitrit Vrijlaten markeert de ingang van een oprit, u verzoekt deze vrij te houden. Vaak staan mensen er niet bij stil dat ze de uitrit blokkeren als ze ervoor parkeren. Het bord Uitrit Vrijlaten zorgt ervoor dat anderen er zich bewust van worden dat parkeren hier overlast veroorzaakt. Bij twijfel tussen het bord Inrit Vrijlaten of Uitrit vrijlaten adviseren wij het bord dat de meeste hinder veroorzaakt. Bij inritten met veel inkomend verkeer om bijv. goederen af te leveren is de grootste hinder dat de toegang geblokkeerd is, de keuze voor het bord Inrit Vrijlaten is dan het meest geschikt.. Als de inrit naar een garage (autostalling) loopt is de grootste hinder dat u het terrein niet kunt verlaten als u weg moet, in deze situatie is het bord Uitrit Vrijlaten de beste keuze.

zorg(t) voor veiligheid