Bord Uitrit Vrijlaten Wit Zwart 30 x 20 cm

Productafbeelding Bord Uitrit Vrijlaten Wit Zwart 30 x 20 cm large

Productinformatie

Uitrit vrijlaten bord is een reliëfbord van geperst aluminium. Met het bord geeft u duidelijk aan dat men de uitrit moet vrijhouden. Het voorkomt dat anderen de inrit blokkeren door ervoor te parkeren.

Specificaties

KleurWit / Zwart
Afmetingen30 x 20 cm
MaatRechthoek
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalGeperst Aluminium

Bord Uitrit Vrijlaten

Rechthoekig bord van geperst aluminium voorzien van de tekst 'Uitrit Vrijlaten'. Geperste borden hebben als voordeel dat tekst en pictogrammen hoger komen te liggen dan de achtergrond waardoor ze extra goed opvallen. Het bord heeft de afmetingen 30 x 20 cm. De achtergrond is wit, tekst en kaderrand zijn zwart.

Lees meer

Met het bord Uitrit Vrijlaten markeert de ingang van een oprit, u verzoekt deze vrij te houden. Vaak staan mensen er niet bij stil dat ze de uitrit blokkeren als ze ervoor parkeren. Het bord Uitrit Vrijlaten zorgt ervoor dat anderen er zich bewust van worden dat parkeren hier overlast veroorzaakt. Bij twijfel tussen het bord Inrit Vrijlaten of Uitrit vrijlaten adviseren wij het bord dat de meeste hinder veroorzaakt. Bij inritten met veel inkomend verkeer om bijv. goederen af te leveren is de grootste hinder dat de toegang geblokkeerd is, de keuze voor het bord Inrit Vrijlaten is dan het meest geschikt.. Als de inrit naar een garage (autostalling) loopt is de grootste hinder dat u het terrein niet kunt verlaten als u weg moet, in deze situatie is het bord Uitrit Vrijlaten de beste keuze.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Bord Uitrit Vrijlaten Wit Zwart 30 x 20 cm

Artikelnr. 781
11,80 Prijs exclusief 21% BTW is € 9,75

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Aluminium Borden