Bord Inrit Vrijlaten

Productafbeelding Bord Inrit Vrijlaten large

Productinformatie

Inrit vrijlaten bord is een reliëfbord van geperst aluminium. Met het bord geeft u duidelijk aan dat men de inrit moet vrijhouden. Het voorkomt dat anderen de inrit blokkeren door ervoor te parkeren.

Specificaties

KleurWit / Zwart
Afmetingen30 x 20 cm
MaatRechthoek
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalGeperst Aluminium

Rechthoekig bord van geperst aluminium voorzien van de tekst Inrit Vrijlaten'. Geperste borden hebben als voordeel dat tekst en pictogrammen hoger komen te liggen dan de achtergrond waardoor ze extra goed opvallen. Het bord heeft de afmetingen 30 x 20 cm. De achtergrond is wit, tekst en kaderrand zijn zwart.

Lees meer
Met het bord Inrit Vrijlaten markeert u de ingang van uw oprit en verzoekt u anderen deze vrij te houden. Vaak staan mensen er niet bij stil dat ze de inrit blokkeren als ze ervoor parkeren. Het bord Inrit Vrijlaten zorgt ervoor dat anderen er zich bewust van worden dat hier niet geparkeerd mag worden. De toonzetting Inrit Vrijlaten is vriendelijker dan een bord met de tekst Verboden Parkeren. Aan u de keuze.... BeterVoorbereid verkoopt beide borden!
Bij twijfel tussen het bord Inrit Vrijlaten of Uitrit vrijlaten adviseren wij het bord dat de meeste hinder veroorzaakt. Bij inritten waar veel inkomend verkeer is om bijv. goederen af te leveren is de grootste hinder dat de toegang geblokkeerd is. Als de inrit naar een garage (autostalling) loopt is de grootste hinder dat u het terrein niet kunt verlaten als u weg moet.
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Bord Inrit Vrijlaten

Artikelnr. 780
9,75 Prijs inclusief 21% BTW is € 11,80

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Aluminium Borden