Veiligheidshelm Geel

Productafbeelding Veiligheidshelm Geel large
  • Productafbeelding Veiligheidshelm Geel small 1

Productinformatie

Veiligheidshelm Geel MSA V-Guard 200 voorzien van textiel binnenwerk, verstelbaar d.m.v draaiknop. Stevige veiligheidshelm met comfortabel binnenwerk. Voldoet aan EN397 norm.

Specificaties

KleurGeel
Gewicht360 gr
Afmetingen4 punts
MaatInstelbaar 52 - 62 cm (draaiknop)
MerkMSA
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalSchaal: ABS / Binnenwerk: HDPE

Veiligheidshelm Geel

Een veiligheidshelm beschermt het hoofd tegen inslag en doorboring van vallende voorwerpen. De hoofdband dient zodanig ingesteld te worden dat de helm niet van het hoofd valt als u voor- of achterover buigt. De helm is bedoeld om de kracht van een klap op te vangen, en dient nadien vervangen te worden, zelfs als de schade aan de buitenschaal niet zichtbaar is.

Veiligheidshelm kopen

De veiligheidshelm geel is een helm geschikt voor op industrieterreinen, bouwplaatsen en andere plaatsen waar de kans aanwezig is dat er vallende objecten/voorwerpen op het hoofd terecht kunnen komen. Wij van Betervoorbereid bieden onze klanten een ruim assortiment persoonlijke veiligheid aan. In deze categorie kunt u producten vinden die betrekking hebben tot het veilig stellen van uzelf en anderen op werkgebieden.

Veiligheidshelm voldoet aan EN397

Deze helm is verstelbaar d.m.v. de handige draaiknop op de achterzijde van de veiligheidshelm. De helm zit comfortabel op het hoofd en voldoet aan de EN397 norm, dit betekend dat de helm gebruikt mag worden op industriële terreinen.

Lees meer

Gebruik veiligheidshelm

U plaatst de veiligheidshelm op het hoofd en draait aan de ronde knop op de achterzijde van de helm, op deze manier zet u de veiligheidshelm strakker op het hoofd en veranderd u de maat van de helm waardoor deze niet snel zal afvallen.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Veiligheidshelm Geel

Artikelnr. 184
10,83 Prijs exclusief 21% BTW is € 8,95

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Veiligheidshelmen