Veiligheidshamer Holmatro

Productafbeelding Veiligheidshamer Holmatro large
  • Productafbeelding Veiligheidshamer Holmatro small 1
  • Productafbeelding Veiligheidshamer Holmatro small 2

Productinformatie

Veiligheidshamer Holmatro met gordelsnijder voor het veilig doorbreken van autoglas. Holmatro is gespecialiseerd in rescue tools voor professionele hulpverleners. Geleverd inclusief wandhouder.

Specificaties

KleurZwart
Gewicht200 gram
Afmetingen8 cm
MerkHolmatro
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalHard kunststof

Veiligheidshamer Auto

Veiligheidshamer van het merk Holmatro, een wereldwijde leverancier van rescue tools voor de professionele hulpverlener. Holmatro is gespecialiseerd in reddingsscharen, rammers, spreiders en stabilisatiematerialen die vaak door brandweerlieden tijdens verkeersongevallen worden gebruikt. Omdat replica lifehammers vaak niet goed werken heeft Holmatro een professionele veiligheidshamer uitgebracht: de Holmatro Safety Pen.


De Holmatro Safety Pen is een veiligheidshamer en gordelsnijder in 1, erg multifunctioneel. Wanneer de auto te water raakt bevrijdt u zich snel door de gordel open te klikken of los te snijden. Wanneer de auto volledig onder water is houdt u de Safety Pen met de metalen kant tegen het glas. Door het uiteinde naar achter te halen en los te laten zorgt een geïntegreerde vering dat er voldoende kracht vrijkomt op de metalen punt, die het glas uiteindelijk breekt.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Veiligheidshamer Holmatro

Artikelnr. 858
15,13 Prijs exclusief 21% BTW is € 12,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie LifeHammer