Alcoholtester Zaklamp

Productafbeelding Alcoholtester Zaklamp large

Productinformatie

Alcoholtester met sleutelhanger en LED zaklamp. Door te blazen in de opening geeft de alcoholtester met een groen, geel of rood lampje aan hoe hoog het alcohol gehalte is.

Specificaties

KleurZwart
Gewicht21 gr. (excl. batterij)
AfmetingenH 72 x B 40 x D 16 mm
MerkHQ-AT10
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

Alcoholtester die met verschillende kleuren lampjes aangeeft hoe hoog het alcoholpercentage in de uitgeblazen ademlucht is:

  • groen > veilig
  • geel > voorzichtig
  • rood > gevaar

De alcoholtester kan met 1 knop bediend worden. Nadat de knop is ingedrukt wacht u tot de groene lamp gaat branden, daarna blaast u in de tester. Het meetresultaat is meteen zichtbaar. Zodra de knop wordt logelaten schakelt de alcoholtester meteen uit. Aan de zijkant bevindt zich de aan / uit knop voor de rode Led zaklamp. Voeding 2 AAA batterijen (excl.).

Lees meer

Een alcoholtester analyseert de ademlucht en geeft aan hoeveel alcohol er is genuttigd. Ongeacht de uitslag adviseren wij geen alcoholische dranken te gebruiken als u gaat deelnemen aan het verkeer. Voor mensen die met een paar biertjes op toch nog achter het stuur stappen geeft de alcoholtester aan of dit nog verantwoord is.


In 25% van alle verkeersongevallen is er sprake van alcoholgebruik, een hoog percentage dat niet wordt teruggedrongen door minder te drinken, maar door niet te drinken als u achter het stuur stapt.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Alcoholtester Zaklamp

Artikelnr. 646
5,75 Prijs exclusief 21% BTW is € 4,75

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Alcoholtesters