Alcoholtester Zaklamp

Productafbeelding Alcoholtester Zaklamp large
Artikelnr. 646

Alcoholtester met sleutelhanger en LED zaklamp. Door te blazen in de opening geeft de alcoholtester met een groen, geel of rood lampje aan hoe hoog het alcohol gehalte is.

Kleur

Zwart

Gewicht

21 gr. (excl. batterij)

Afmetingen

H 72 x B 40 x D 16 mm

Merk

HQ-AT10

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 5,75


4,75

Alcoholtester die met verschillende kleuren lampjes aangeeft hoe hoog het alcoholpercentage in de uitgeblazen ademlucht is:

  • groen > veilig
  • geel > voorzichtig
  • rood > gevaar

De alcoholtester kan met 1 knop bediend worden. Nadat de knop is ingedrukt wacht u tot de groene lamp gaat branden, daarna blaast u in de tester. Het meetresultaat is meteen zichtbaar. Zodra de knop wordt logelaten schakelt de alcoholtester meteen uit. Aan de zijkant bevindt zich de aan / uit knop voor de rode Led zaklamp. Voeding 2 AAA batterijen (excl.).

Een alcoholtester analyseert de ademlucht en geeft aan hoeveel alcohol er is genuttigd. Ongeacht de uitslag adviseren wij geen alcoholische dranken te gebruiken als u gaat deelnemen aan het verkeer. Voor mensen die met een paar biertjes op toch nog achter het stuur stappen geeft de alcoholtester aan of dit nog verantwoord is.


In 25% van alle verkeersongevallen is er sprake van alcoholgebruik, een hoog percentage dat niet wordt teruggedrongen door minder te drinken, maar door niet te drinken als u achter het stuur stapt.

zorg(t) voor veiligheid