Multi Gas Detector

Productafbeelding Multi Gas Detector large
  • Productafbeelding Multi Gas Detector small 1
Artikelnr. 19

Gas detector met 4 meetcellen en grafisch display. De gas meter meet de waarden O2, H2S, CO en LEL. Een multi functionele gasdetector die u vroegtijdig alarmeert voor gevaarlijke concentraties.

Kleur

Geel

Gewicht

160 gr

Afmetingen

H. 10,7 x B. 6,0 x D. 3,6 cm

Merk

GasAlert MicroClip

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 664,29


549,-

Bent u geïnteresseerd in het meten van CO2, H2S, CO en LEL- waarde en bent u daarom op zoek naar een gasdetector die u online kunt bestellen? Betervoorbereid.nl heeft een gasdetector in het assortiment die u eenvoudig kunt kopen. Dit apparaat geeft vroegtijdig een akoestisch en visueel alarm wanneer de veilige waarden worden overschreden. De gasdetector geeft een melding wanneer er een te laag zuurstof gehalte (besloten ruimten), giftige stoffen welke het zenuwstelsel aantasten, stoffen die zuurstof verdringen en explosiegevaar geconstateerd is. De gasdetector is eenvoudig te bedienen met 1 knop. Een multi- gasdetector redt mensenlevens door vroegtijdig te alarmeren.

Een gasdetector voor in de caravan of camper kopen

Wanneer u op vakantie gaat en u in een caravan of camper slaapt, wilt u natuurlijk ook zeker weten dan er geen gevaarlijke gassen in uw caravan of camper zijn zonder dat u daar van op de hoogte bent. Daarom is het ook zeer handig om de gasdetector te bestellen wanneer u op vakantie gaat. Zo kunt u elke nacht rustig gaan slapen zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Zowel de kachel, koelkast en het kooktoestel werkt op gas. Daarom is het belangrijk om voor de vakantie uw gasinstallatie te controleren. Veiligheid gaat immers voor alles.

Een gasdetector bestellen op Betervoorbereid.nl

Besluit u om een gasdetector te gaan kopen voor thuis of voor in de caravan of camper? Goed plan! En wanneer u de gasdetector voor 16:00 uur gaat bestellen, ontvangt u deze de volgende werkdag al. Heeft u de gasdetector met spoed nodig omdat u op korte termijn op vakantie gaat? Belt u dan even naar +31(0)113 – 82 08 19 voor advies. Binnen België en Nederland wordt uw bestelling dezelfde dag nog bezorgd. Ook voor het aanvragen van meer informatie over een gasdetector kopen of ander product. kunt u bovengenoemd telefoonnummer bellen. 

zorg(t) voor veiligheid