Multi Gas Detector

Productafbeelding Multi Gas Detector large
  • Productafbeelding Multi Gas Detector small 1

Productinformatie

Gas detector met 4 meetcellen en grafisch display. De gas meter meet de waarden O2, H2S, CO en LEL. Een multi functionele gasdetector die u vroegtijdig alarmeert voor gevaarlijke concentraties.

Specificaties

KleurGeel
Gewicht160 gr
AfmetingenH. 10,7 x B. 6,0 x D. 3,6 cm
MerkGasAlert
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

Gasmeter Kopen

Bent u geïnteresseerd in het meten van CO2, H2S, CO en LEL- waarde en bent u daarom op zoek naar een gasdetector die u online kunt bestellen? Betervoorbereid.nl heeft een gasdetector in het assortiment die u eenvoudig kunt kopen. Dit apparaat geeft vroegtijdig een akoestisch en visueel alarm wanneer de veilige waarden worden overschreden. De gasdetector geeft een melding wanneer er een te laag zuurstof gehalte (besloten ruimten), giftige stoffen welke het zenuwstelsel aantasten, stoffen die zuurstof verdringen en explosiegevaar geconstateerd is. De gasdetector is eenvoudig te bedienen met 1 knop. Een multi- gasdetector redt mensenlevens door vroegtijdig te alarmeren.

Een gasdetector voor in de caravan of camper kopen

Wanneer u op vakantie gaat en u in een caravan of camper slaapt, wilt u natuurlijk ook zeker weten dan er geen gevaarlijke gassen in uw caravan of camper zijn zonder dat u daar van op de hoogte bent. Daarom is het ook zeer handig om de gasdetector te bestellen wanneer u op vakantie gaat. Zo kunt u elke nacht rustig gaan slapen zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Zowel de kachel, koelkast en het kooktoestel werkt op gas. Daarom is het belangrijk om voor de vakantie uw gasinstallatie te controleren. Veiligheid gaat immers voor alles.

Een gasdetector bestellen op Betervoorbereid.nl

Besluit u om een gasdetector te gaan kopen voor thuis of voor in de caravan of camper? Goed plan! En wanneer u de gasdetector voor 16:00 uur gaat bestellen, ontvangt u deze de volgende werkdag al. Heeft u de gasdetector met spoed nodig omdat u op korte termijn op vakantie gaat? Belt u dan even naar +31(0)113 – 82 08 19 voor advies. Binnen België en Nederland wordt uw bestelling dezelfde dag nog bezorgd. Ook voor het aanvragen van meer informatie over een gasdetector kopen of ander product. kunt u bovengenoemd telefoonnummer bellen. 

Lees meer

Gasmeter Gas-Alert-Micro-Clip XL

De Gasmeter Gas-Alert-Micro-Clip XL heeft 4 meetcellen: CO2, H2S, CO en LEL. De gasdetector is geschikt voor de bouw- en industriële sector. Bestelt u een Multigas detector bij Betervoorbereid.nl, dan ontvangt u deze inclusief kalibratierapport.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Multi Gas Detector

Artikelnr. 19
719,95 Prijs exclusief 21% BTW is € 595,-

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Overige veiligheidsproducten