Afzetlint Rood-Wit 500 mtr

Productafbeelding Afzetlint Rood-Wit 500 mtr large
  • Productafbeelding Afzetlint Rood-Wit 500 mtr small 1
  • Productafbeelding Afzetlint Rood-Wit 500 mtr small 2
Artikelnr. 389

Afzetlint voor het afzetten en markeren van plaatsen. Afzetlint voor gevaar, doorgangsverbod of uitzetten parcours. Rol van 500 meter afzetlint in de kleur rood - wit van sterk polyethyleen.

Kleur

Rood / Wit

Gewicht

964 gram

Afmetingen

Rol 500 meter

Maat

Breedte 8 cm

Merk

Universeel

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Polyethyleen

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 12,04


9,95

Rood-wit lint op rol

Het Rood-wit lint, vaak gebruikt als afzetlint, heeft een lengte van 500 meter en een breedte van 8 cm. Zowel de rode als witte vlakken zijn elk ca. 20 cm lang. De kleuren zijn verticaal van elkaar gescheiden. Het afzetlint is gemaakt van polyethyleen. Dit maakt het rood-wit lint extreem scheurbestendig. Het waarschuwingslint is gewikkeld op een dikke kartonnen rol en hierdoor snel af te rollen. Het wordt geleverd in een doos. Deze doos kunt u ook gebruiken als dispenser.

Met afzetlint rood-wit bakent u ieder gewenst gebied af

Met het afzetlint rood-wit maakt u een scheiding op een plaats waar deze normaal niet aanwezig is. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat mensen in een gevarengebied terechtkomen. Het rood-witte afzetlint mag door onbevoegden niet gepasseerd worden. Ook geschikt om onopvallende voorwerpen duidelijk te markeren. Een afzetlint valt in de categorie afbakeningsmaterialen omdat het personen niet fysiek kan tegenhouden.

Afzetlint voor een snelle afzetting

Zeker in gebruik met een dispenser kan met afzetlint razendsnel een (groot) gebied worden afgebakend. Ideaal voor afzettingen die van korte duur zijn, bijvoorbeeld een parcours. Een ander voordeel is dat er erg snel een grote afstand kan worden overbrugd. Deze wordt bijvoorbeeld bij een ernstige calamiteit vervangen door een fysieke scheiding.

Rood-wit lint bestellen

Betervoorbereid.nl is uw leverancier voor al uw veiligheidsbenodigdheden. Bij het bestellen van uw rood-wit afzetlint profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo kunt u altijd op een veilige manier betalen en leveren wij uw bestelling al binnen één werkdag. Ook hebben we een uitstekende klantenservice. Heeft u nog vragen over het afzetlint dat u bij ons kunt bestellen? Aarzel dan niet en neem contact op door te bellen naar +31(0)113 – 82 08 19. Wij staan voor u klaar!

Met afzetlint rood-wit bakent u ieder gewenst gebied af

zorg(t) voor veiligheid