Afzetlint met Dispenser

Productafbeelding Afzetlint met Dispenser large
  • Productafbeelding Afzetlint met Dispenser small 1
  • Productafbeelding Afzetlint met Dispenser small 2

Productinformatie

Afzetlint geel - zwart in handige transparant witte dispenser. De dispenser heeft een snijmes om het afzetlint af te snijden. De dispenser heeft een handvat en is navulbaar.

Specificaties

KleurWit / Geel / Zwart
Gewicht1,25 kg
AfmetingenH 24 x B 19 x D 10 cm
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof / Polyethyleen

Afroldoos met afzetlint

De dispenser voor afzetlint is gemaakt van wit, doorzichtig kunststof. De zijkant heeft 2 sluitingen en een scharnier, dit deel van de dispenser kan geopend worden om een rol afzetband toe te voegen. De dispenser bevat een smalle opening om het afzetlint door te voeren. Eenvoudig te dragen aan het handvat op de bovenzijde. Als de juiste lengte is afgerold kunt u het afzetlint afsnijden met het afsnijmes wat aan de dispenser is gemonteerd.

Deze dispenser is al gevuld met een 500 meter rol afzetband geel-zwart, breedte 8 cm. De gele en zwarte vlakken zijn elk ca. 10 cm lang, de kleuren zijn diagonaal van elkaar gescheiden. Het afzetlint is gemaakt van polyethyleen en extreem scheurbestendig.

Lees meer

Snel een gevaarlijk gebied markeren

Voor bedrijven die vaak een gebied moeten markeren met geel-zwart afzetlint is deze dispenser met afzetlint een absolute must. De dispenser kan eenvoudig worden opgeborgen in bijv. de bedrijfsauto zonder dat het afzetlint van de rol valt. Met deze dispenser werkt u snel, met name het op de dispenser aanwezige snijmes is erg gemakkelijk. De dispenser is navulbaar, wij verkopen ook losse rollen in de kleuren geel-zwart en rood-wit.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Afzetlint met Dispenser

Artikelnr. 993
27,4525,- Prijs inclusief 21% BTW is € 30,25

Leverbaar binnen 1 werkdag

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Afzetlint