Afzetlint 500m

Productafbeelding Afzetlint 500m large
  • Productafbeelding Afzetlint 500m small 1
  • Productafbeelding Afzetlint 500m small 2

Productinformatie

Afzetlint voor het afzetten en markeren van plaatsen. Afzetlint voor gevaar, doorgangsverbod of uitzetten parcours. Rol van 500 meter afzetlint in de kleur rood - wit van sterk polyethyleen.

Specificaties

KleurRood / Wit
Gewicht964 gram
AfmetingenRol 500 meter
MaatBreedte 8 cm
MerkUniverseel
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalPolyethyleen

Rood-wit lint op rol

Het Rood-wit lint, vaak gebruikt als afzetlint, heeft een lengte van 500 meter en een breedte van 8 cm. Zowel de rode als witte vlakken zijn elk ca. 20 cm lang. De kleuren zijn verticaal van elkaar gescheiden. Het afzetlint is gemaakt van polyethyleen. Dit maakt het rood-wit lint extreem scheurbestendig. Het waarschuwingslint is gewikkeld op een dikke kartonnen rol en hierdoor snel af te rollen. Het wordt geleverd in een doos. Deze doos kunt u ook gebruiken als dispenser.

Met afzetlint rood-wit bakent u ieder gewenst gebied af

Met het afzetlint rood-wit maakt u een scheiding op een plaats waar deze normaal niet aanwezig is. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat mensen in een gevarengebied terechtkomen. Het rood-witte afzetlint mag door onbevoegden niet gepasseerd worden. Ook geschikt om onopvallende voorwerpen duidelijk te markeren. Een afzetlint valt in de categorie afbakeningsmaterialen omdat het personen niet fysiek kan tegenhouden.

Afzetlint voor een snelle afzetting

Zeker in gebruik met een dispenser kan met afzetlint razendsnel een (groot) gebied worden afgebakend. Ideaal voor afzettingen die van korte duur zijn, bijvoorbeeld een parcours. Een ander voordeel is dat er erg snel een grote afstand kan worden overbrugd. Deze wordt bijvoorbeeld bij een ernstige calamiteit vervangen door een fysieke scheiding.

Rood-wit lint bestellen

Betervoorbereid.nl is uw leverancier voor al uw veiligheidsbenodigdheden. Bij het bestellen van uw rood-wit afzetlint profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo kunt u altijd op een veilige manier betalen en leveren wij uw bestelling al binnen één werkdag. Ook hebben we een uitstekende klantenservice. Heeft u nog vragen over het afzetlint dat u bij ons kunt bestellen? Aarzel dan niet en neem contact op door te bellen naar +31(0)113 – 82 08 19. Wij staan voor u klaar!

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Afzetlint 500m

Artikelnr. 389
12,04 Prijs exclusief 21% BTW is € 9,95

Leverbaar binnen 1 werkdag

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Afzetlint