Ontruimingskoord

Nieuw promotieProductafbeelding Ontruimingskoord large
  • Productafbeelding Ontruimingskoord small 1
Artikelnr. 820

Kleur

Diverse kleuren

Gewicht

545 gram

Afmetingen

lengte 4,5 meter

Merk

Lakeshore Hold-A-Ring

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Polyester

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 46,59


38,50

Evacuatietouw

Evacuatietouw is een evacuatiehulpmiddel voor kinderen van 18 maanden t/m 10 jaar. Het evacuatiekoord bevat 9 kleurrijke ringen, kinderen kunnen hiermee twee aan twee ontruimd worden (1 ring per 2 personen). Het ontruimingstouw is een ideaal hulpmiddel om de groep bij elkaar te houden. Leer kinderen spelenderwijs omgaan met het evacuatietouw door het bijvoorbeeld als speelkoord te gebruiken. De polyester ringen zijn wasbaar en opgeborgen in polyester draagtas voorzien van ritssluiting.

 

Het evacuatietouw kan ook als begeleidingskoord worden gebruikt tijdens uitstapjes, zo blijft de groep veilig en overzichtelijk bij elkaar.

Het ontruimingskoord is zeer geschikt voor:

  • Scholen
  • Gastouders 
  • Zorginstellingen
  • Peuterspeelzalen
  • Kinderdagverblijven

Evacuatietouw Hold-A-Rope

Kinderen veilig bij elkaar houden? Evacuatietouw Hold-A-Rope biedt een veilige oplossing! Wie met kinderen werkt weet hoe moeilijk het is om overzicht op de groep te houden. Zijn alle kinderen er nog? Tellen, tellen en nog eens tellen.

Evacuatietouw Hold-A-Rope biedt de oplossing! Aan een kleurrijk koord van 4,5 meter zijn 9 ringen bevestigd. Kinderen houden de ringen vast en zo blijft de groep spelenderwijs bij elkaar.

 

Ontruimingsoefening, daadwerkelijke evacuatie bij een calamiteit, schoolreisje, of wandeling in de buurt van de school? Hold-A-Ring zorgt ervoor dat u het overzicht houdt omdat de groep bij elkaar blijft.

 

Hold-A-Ring is een product van Lakeshore, wereldwijd bedenker van innovatieve producten met een educatieve waarde voor kinderen. Echt een aanrader!

zorg(t) voor veiligheid