Verbandschaar Metaal

Productafbeelding Verbandschaar Metaal large

Productinformatie

Listerschaar koudgeslagen is een metalen verbandschaar. De verbandschaar is uitstekend geschikt voor het knippen van verband en kledingstukken.

Specificaties

Afmetingen14 cm
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalRVS

Verbandschaar Metaal Kopen

Een verbandschaar van metaal is voor de EHBO-hulpverlener een onmisbaar instrument. Verbandscharen worden gebruikt voor het doorknippen van een stuk pleistertape, het afknippen van verband maar ook voor het open knippen van een broekspijp, bijvoorbeeld bij een botbreuk. Na gebruik adviseren wij de verbandschaar van metaal te reinigen, bijvoorbeeld met een ontsmettingsmiddel. U kunt deze verbandschaar kopen via de webshop van Betervoorbereid.nl. Hier vindt u ook alle overige toebehoren die u nodig heeft om snel hulpverlening te kunnen bieden.

Een verbandschaar van metaal kopen als onmisbaar onderdeel van uw EHBO-uitrusting

Betervoorbereid.nl heeft die naam niet voor niets! In de webshop kunt u een keuze maken uit verschillende soorten EHBO-materialen, waar een metalen verbandschaar er een van is. Deze verbandschaar heeft u nodig om andere materialen, zoals verband, snel te kunnen gebruiken bij ongevallen. Bovendien kan beknellende kleding snel opengeknipt worden zodat u als EHBO’er snel een kompres aan kunt brengen op een wond. Daarmee is de verbandschaar van metaal een onmisbare toevoeging aan uw EHBO-uitrusting.

Overige materialen die helpen bij wondverzorging

Buiten een verbandschaar kunt u alles dat u nodig heeft voor wondverzorging bij Betervoorbereid.nl kopen. Deze materialen zijn weliswaar in een verbandkoffer ook aanwezig, maar wel in beperkte mate. Daarom heeft Betervoorbereid.nl ook gedacht aan overige materialen die nodig zijn voor het behandelen van (open) wonden. Kompressen, veiligheidsspelden of een pincet zijn hier goede voorbeelden van. Het aanbod is nagenoeg eindeloos en u kunt op de website, via de zoekfunctie, makkelijk kiezen voor het materiaal dat u nodig heeft.

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u deze rechtstreeks stellen door contact op te nemen met de klantenservice van Betervoorbereid.nl.  Ook wanneer u op zoek bent naar een product dat u niet direct op de website kunt vinden, belt u met telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Verbandschaar Metaal

Artikelnr. 334
2,36 Prijs exclusief 21% BTW is € 1,95

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Wondverzorging