Tekentangset

Productafbeelding Tekentangset large

Productinformatie

De tekentang is bedoeld om teken uit de huid te verwijderen. Na een tekenbeet pakt u met de tekentang de teek zo dicht mogelijk bij de huid en trekt u deze langzaam omhoog.

Specificaties

KleurBlauw
Gewicht20 gram
MerkSanaplast
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

Tekentang Kopen

Om teken op een juiste en veilige manier uit de huid te verwijderen is een tekentang noodzakelijk. De teken bijten zich namelijk vast in de huid waardoor ze zonder tang moeilijk te verwijderen zijn. Bij het kopen van een tekentang in de webshop van Betervoorbereid.nl ontvangt u een doosje met daarin de tang en twee alcoholdoekjes om de plek van de tekenbeet te desinfecteren.

Een tekentang kopen om veilig een teek te verwijderen

Het verwijderen van teken is een nauwkeurig klusje. Wanneer u de teek uit de huid trekt is het namelijk belangrijk dat de romp niet afbreekt van de kop. Dit is waarom u bij het verwijderen van een teek zeer voorzichtig te werk moet gaan. Voordat u de teek gaat verwijderen dient u de tekentang goed in te knijpen zodat de grijper open gaat staan. Deze grijper bevestigt u over de teek en zo dicht mogelijk bij de huid. Vervolgens laat u de tang los. Deze sluit zich om de teek heen. Deze kunt u nu met een licht draaiende beweging uit de huid trekken. Let er wel op dat u voorzichtig aan doet zodat u de teek in zijn geheel uit de huid kunt trekken. Ontsmet na het uittrekken de huid goed met een van de bijgeleverde alcoholdoekjes om infectie te voorkomen.

Snelle levering van uw tekentang

Tekenbeten komen regelmatig voor in Nederland. Het is daarom belangrijk dat iedereen een tekentang in huis heeft. Wilt u graag goed voorbereid zijn voor wanneer u of iemand uit uw gezin een tekenbeet heeft? Dan kunt u heel makkelijk een tekentang kopen in de webshop van Betervoorbereid.nl. Wij zorgen ervoor dat u de tekentang zo snel mogelijk in huis heeft. Vaak al binnen één werkdag. Heeft u nog een vraag die u ons graag zou willen stellen? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar +31(0)113 – 82 08 19

Lees meer

De tekentang set gebruikt u op de volgende wijze:

  • Druk de tang goed in, de grijper opent zich
  • Plaats de grijper over de hele teek
  • Laat los, de grijper sluit nu
  • Langzaam draaien en tegelijk voorzichtig omhoog trekken
  • Ontsmet de huid goed met beide alcoholdoekjes
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Tekentangset

Artikelnr. 232
3,03 Prijs exclusief 21% BTW is € 2,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Wondverzorging