Metalline Kompres 10 x 12

Productafbeelding Metalline Kompres 10 x 12 large

Productinformatie

Metalline kompres om wonden af te dekken. Wondkompressen worden rechtstreeks op de wond aangebracht. In het bijzonder geschikt voor brandwonden.

Specificaties

KleurWit / Grijs
Gewicht6 gram
Afmetingen10 x 12 cm
MerkHEKA alupad
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalAluminium

Metalline kompres is een kiemvrij en glad verband. Metalline verband wordt gebruikt om wonden af te dekken, in het bijzonder brandwonden. Het verband is gemaakt van sterk vocht opnemend materiaal en is aan één zijde voorzien van een aluminium laagje. Hierdoor plakt het niet aan de wond. Dit maakt het Metalline verband zo geschikt voor brandwonden, maar ook schaafwonden.

Zo brengt u Metalline verband aan op brandwonden

Het Metalline verband kan direct op brandwonden of schaafwonden worden aangebracht. Wel is het belangrijk om erop te letten dat u de goede kant van het verband op de wond plaatst, namelijk de aluminium zijde. Zo zorgt u er namelijk voor dat het verband niet aan de wond zal kleven. Het Metalline verband blijft niet zomaar op de wond plakken en wordt dan ook vooral gebruikt om brandwonden en schaaf wonden op een hygiënische manier af te dekken.

Bestel uw Metalline verband

Metalline verband mag in geen enkele EHBO-koffer ontbreken! Wilt u uw EHBO-koffer aanvullen met Metalline kompres zodat u goed voorbereid bent wanneer er zich een ongeval voordoet? Plaats dan meteen uw bestelling bij Betervoorbereid.nl! Voor u het weet wordt uw bestelling al bij u bezorgd. Bij ons profiteert u van de mogelijkheid om veilig te betalen via iDEAL én een snelle bezorging. Wilt u eerst nog wat meer weten over het Metalline kompres voordat u uw bestelling plaatst? Wij vertellen u graag meer. Neem contact op met onze klantenservice door te bellen naar +31(0)113 – 82 08 19. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00. 

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Metalline Kompres 10 x 12

Artikelnr. 341
0,60 Prijs exclusief 9% BTW is € 0,55

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Wondverzorging