Koud Kompres 15x17

KOELT
Productafbeelding Koud Kompres 15x17 large

Productinformatie

Koud kompres voor pijnverlichting. Geeft een verkoelend effect. Eenmalig te gebruiken. Te gebruiken bij verstuiking, spierpijn e.d. Verminderd pijn en beperkt zwelling.

Specificaties

Afmetingen15 x 17 cm
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalGel

Koud Kompres Groot

Koud kompres geeft een verkoelend effect en is pijnverlichtend. Slechts één druk op het koud kompres is nodig om de koude te activeren. De AEROUSE koud kompres heeft een langdurige- en effectieve werking en is zeer geschikt voor sportactiviteiten, scholen, kinderopang en bedrijven. Het koud kompres is voor eenmalig gebruik.

Koud Kompres Kopen

Een koud kompres of coldpack is geschikt voor het koelen van kneuzingen. Een kneuzing veroorzaakt een ontstekingsreactie, zwelling, pijn en een bloeduitstorting of blauwe plek door beschadigde bloedvaatjes. Zonder koud kompres kan een kneuzing langer duren, bij een lichte kneuzing is dit 3 weken en bij een zware kneuzing 6 weken. Reden genoeg om een koud kompres te bestellen. 

Lees meer

Coldpack Kopen

Een koud kompres wordt ook wel coldpack, coolpack of icepack genoemd en is geschikt voor de behandeling van blessures. Een koud kompres wordt gebruikt om te koelen en verlicht de pijn. Koud kompressen kunnen bij de volgende letsels worden ingezet:

 • Kneuzingen
 • Verzwikkingen
 • Verstuikingen
 • Ontwrichtingen

Breng een koud kompres of coldpack niet rechtstreeks aan op de huid, dit kan bevriezing veroorzaken. Wikkel de koud kompres in een doek of een mitella.

 

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Koud Kompres 15x17

Artikelnr. 369
1,45 Prijs inclusief 6% BTW is € 1,54

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht

Bijpassende producten

 • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

  Productafbeelding Mitella klein

  Mitella

  Mitella Non-woven geeft steun en rust aan de gehele arm en hand. Maak van de driekante doek eenvoudig een mitella of brede das. Voor eenmalig gebruik.

  0,50
Bekijk alle producten in de categorie Wondverzorging